Τέλος ο Σαλπιγγίδης από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Τέλος ο Σαλπιγγίδης από τον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συναντήθηκε την Κυριακή, μετά το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, με τους Σαββίδη και Άρνεσεν, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο και εκεί ουσιαστικά έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη θητεία του Ελληνα επιθετικού στον Δικέφαλο. Ο "Σάλπι" ενημερώθηκε για το αυτονόητο: ότι, δηλαδή, δεν είναι στα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ και αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι. Την είδηση της αποχώρησης του Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ, την ακούσατε πρώτοι στην κυριακάτικη εκπομπή, SuperBALL.

Δεν του έγινε κάποια συγκεκριμένη πρόταση για να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα (δηλαδή να μην είναι ποδοσφαιριστής αλλά να προσφέρει από άλλη θέση), απλά έμεινε ανοιχτό για αργότερα. Οσο για το μέλλον του; Αγνωστο ακόμη το τι θα γίνει αφού υπάρχει πιθανότητα ακόμη και να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η πορεία του "Σάλπι" στον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ το 1997 (από το 1995 μέχρι το 1997) βρισκόταν στην ποδοσφαιρική ακαδημία του Γιώργου Κούδα και το 1999 "προβιβάστηκε" στην ανδρική ομάδα. Η πρώτη του παρουσία σε επίσημο αγώνα έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου 1999 και συγκεκριμένα τον εντός έδρας αγώνα εναντίον της Λοκομοτίβ Τιφλίδας (2-0) για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όπου είχε περάσει ως αλλαγή και σκόραρε στο 88'. Έπειτα από τους δανεισμούς σε ΑΕΛ και Καβάλα, ο "Σάλπι" επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να εδραιωθεί στο αρχικό σχήμα. Την πρώτη σεζόν (2002-03) κατέγραψε 23 συμμετοχές, αλλά τις επόμενες τρεις πραγματοποίησε πάνω από 30. Το καλοκαίρι του 2010 επέστρεψε από τον Παναθηναϊκό και στις τελευταίες πέντε περιόδους είχε πάνω από 30 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Το τελευταίο επίσημο γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα (στο 0:25)

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-2 (30/11/2014)

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Η φανέλα με το... 14

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-0

Το χτύπημα του Κόστα και η ένταση στην Τούμπα

Τούντορ: "Ελάχιστος καθαρός χρόνος στο ματς"

News 24/7

24MEDIA NETWORK