Τετ-α-τετ και παρατηρήσεις στους παίκτες από Άρνεσεν, Τούντορ

Τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν Ιγκόρ Τούντορ και Φρανκ Άρνεσεν λίγες ώρες μετά από την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Τετ-α-τετ και παρατηρήσεις στους παίκτες από Άρνεσεν, Τούντορ
INTIME SPORTS

Ιγκόρ Τούντορ και Φρανκ Άρνεσεν δεν άφησαν χρόνο να πάει χαμένο. Λίγες ώρες μετά από την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε, οι δύο άνδρες είχαν τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές, κάνοντας παρατηρήσεις σε ήπιους τόνους σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Ο Κροάτης τεχνικός, μάλιστα, θέλησε να περάσει το μήνυμα προς όλους ότι υπολογίζονται και πώς οι επιλογές του μπορεί να αλλάζουν με βάση την εικόνα που βγάζουν οι παίκτες στις ευκαιρίες που τους δίνονται.

Επιπλέον, διευκρίνισε πως οι δηλώσεις που έκανε μετά από το ματς δεν είχαν σκοπό να θίξουν την αξία ορισμένων ως παίκτες, αλλά να τους "ξυπνήσει" τον εγωισμό, δημιουργώντας πίεση στο εσωτερικό της ομάδας. Αυτό που ουσιαστικά εννοούσε ήταν: "Αν οι παίκτες που έχουμε δεν βγάζουν την ποιότητά τους στο γήπεδο, θα χρειαστούμε άλλους παίκτες".

"Το κεφάλι του Τούντορ δεν παίζεται Νοέμβριο μήνα"

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν πως: "Πίεση υπάρχει για επίτευξη στόχων και για συνεχή βελτίωση. Οριστική κρίση Οκτώβριο ή Νοέμβριο μην περιμένετε με την υπάρχουσα διοικητική δομή και τον ενεργό ρόλο του Άρνεσεν".

Αυτό που ενόχλησε τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" σε ό,τι αφορά την κριτική είναι πως "δεν γίνεται από ματς σε ματς να υπάρχουν τόσο μεγάλες μεταπτώσεις στην κριτική. Η ομάδα που έχασε χθες, κέρδισε λίγες μέρες πριν τον Παναθηναϊκό και αποθεώθηκε. Λάθη διορθώνονται, άλλα επαναλαμβάνονται και πρέπει να διορθωθούν, όμως καμιά καταστροφή δεν ήρθε...".

Ο στόχος για όλους στον ΠΑΟΚ είναι η πρόοδος, ωστόσο, στην ομάδα ξέρουν από την πρώτη στιγμή που άρχισε η σεζόν ότι μέχρι αυτή να επιτευχθεί σε σταθερή βάση θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τούντορ: "Θέλουμε κι άλλους παίκτες που θα ξεχωρίζουν"

Αστέρας-ΠΑΟΚ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK