Ίβιτς: "Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε με 3-4 γκολ"

Ο Βλάνταν Ίβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Στέλιου Μαλεζά, ενώ αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόμπερτ Μακ και τον Έργκις Κάτσε στο τελευταίο ματς.

Ίβιτς: "Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε με 3-4 γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τα γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ και για τον Μαλεζά (σφίξιμο στον προσαγωγό): "Αρχίσαμε το ματς όπως θα θέλαμε. Βάλαμε γρήγορα γκολ και είχαμε ευκαιρίες. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και μετά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα. Αλλά αυτό είναι λογικό όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα που κάνει άμυνα και έχεις παίξει τέσσερις αγώνες στα πλέι οφ. Ο Μαλεζάς είχε ένα σφίξιμο, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Πιστεύω θα τον έχουμε στα άλλα δύο ματς".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρωτιά και για την αλλαγή Αθανασιάδη: "Είμαστε συγκεντρωμένοι αλλά φαβορί δεν υπάρχει. Δεν μπορείς ποτέ να ηρεμήσεις. Έχουμε τώρα το επόμενο ματς την Κυριακή. Δεν σκέφτομαι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν θέμα ξεκούρασης η αλλαγή του Αθανασιάδη και θέλουμε να ξεκουράσουμε παίκτες. Το πρόγραμμα είναι έντονο και δύσκολο και ευτυχώς είχαμε ένα καλό σκορ από την αρχή. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς με τρία και τέσσερα γκολ. Το σημαντικό είναι όμως είναι πως δεν είχαμε σημαντικό πρόβλημα από αυτό το ματς".

Για τους Μακ και Κάτσε και αν υπάρχει κάποιο νέο από τις Ομοσπονδίες των χωρών τους για το αν πρέπει την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ να βρίσκονται με τις Εθνικές τους και να μην υπολογίζονται από τον ΠΑΟΚ: "Δεν ξέρουμε ακόμη. Η διοίκηση μιλάει με τις Ομοσπονδίες και πιστεύω σύντομα, σήμερα ή αύριο, θα έχουμε ξεκάθαρες πληροφορίες".

Για το ότι ο Αθανασιάδης έχει "ανέβει" επί των ημερών του στον πάγκο και για τα 101 γκολ του: "Είναι σημαντικό ο επιθετικός να έχει εύκολο γκολ. Ο Στέφανος έβαλε 101 γκολ και αυτό δεν είναι λίγο. Εχω πει πως για τον επιθετικό είναι σημαντικό να παίζει και αυτός είναι ο λόγος που σκοράρει ο Κλάους. Παίζει, έχει παιχνίδια στα πόδια του και θέλει να προσφέρει στην ομάδα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK