Γεωργιάδης: "Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος"

Διαβάστε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και τη "μάχη" των πλέι οφ.

Γεωργιάδης: "Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γεωργιάδης:

"Ο Ατρόμητος ήταν πολύ πιο παθιασμένος και φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Εάν ήταν καλύτερος ο Ατρόμητος, μετά το 1-0, σίγουρα θα είχαμε δεχθεί κι άλλα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ζωντανοί, ήμασταν όπως πρέπει και πήραμε τη νίκη. Δείχνουμε πολύ διάθεση για να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλούς αντιπάλους.

Ο Σαλπιγγίδης έφυγε σε ένα τετ α τετ, αλλά δόθηκε οφ σάιντ, δόθηκε αυτό το πέναλτι στο τέλος, έχουμε κάρτες, έχουμε αφαιρέσεις βαθμών, έχουμε τραυματισμούς, έχουμε κεκλεισμένων των θυρών, αλλά προσπαθούμε να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά από τη στιγμή που μπορούμε με δυο νίκες να πάρουμε την πρωτιά και έχουμε την τύχη στα χέρια μας, θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος".

Για το αν έπρεπε να ξεκινήσει ο Σαλπιγγίδης: "Σκέφτομαι και το θέμα της διαχείρισης. Σκέφτηκα ότι ο Σαλπιγγίδης ερχόμενος από τον πάγκο ίσως θα ήταν πιο σημαντικός, όπως έγινε και με τον Παναθηναϊκό και τώρα με τον Ατρόμητο".

Για τον Λίνο: "Του αξίζουν συγχαρητήρια. Προσωπικά χαίρομαι και γι' αυτόν".

Για το πρόβλημα στην άμυνα: "Έχουμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Λογικά δε θα προλάβει ο Βίτορ, δε θα έχουμε τον Τζαβέλλα, αλλά ούτε και τον Ινσαουράλδε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK