"Θα ζητήσει να αποχωρήσει ο Λούκας"

Την επιθυμία του να αποχωρήσει με μεταγραφή στη Λα Κορούνια θα εκφράσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Λούκας Πέρεθ, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

"Θα ζητήσει να αποχωρήσει ο Λούκας"
INTIME SPORTS

Η ιστοσελίδα elrincondeldepor.com αναφέρει: "Ο Λούκας ταξίδεψε χθες στην Ελλάδα, όπου και θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και θα τους εκφράσει την επιθυμία του να φύγει με μεταγραφή στην Λα Κορούνια. Το κόστος της μεταγραφής είναι 1,5 εκ. ευρώ που θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις.

Μένει να φανεί αν θα τελειώσει αυτή η σαπουνόπερα στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον πρώτο αγώνα στο Europa League. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι αν δεν τον πουλήσουν φέτος, του χρόνου θα φύγει ως ελεύθερος στην Λα Κορούνια γιατί έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου".

Βλέπει Μπρόουτον-Λοκομοτίβα ο Βούτσκο

Αρχίζει η κατασκοπεία... Ο βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ, Γιούριτσα Βούτσκο θα παρακολουθήσει στην Ουαλία το ματς Μπρόουτον-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Θυμίζουμε πως ο νικητής από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο Europa League στα μέσα Ιούλη. Ετσι ο Βούτσκο θα μπορέσει να δει από κοντά τις δύο ομάδες και να μεταφέρει στοιχεία στον Τούντορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK