Θέλει Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ

Στη λίστα των τερματοφυλάκων από τους οποίους ο ΠΑΟΚ ψάχνει να καλύψει το κενό του Γλύκου είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης του Πανθρακικού.

Θέλει Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ

Μετά τον τραυματισμό του βασικού γκολκίπερ του και τ' αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφία, οι άνθρωποι του Δικεφάλου κινούνται άμεσα για την απόκτηση αντικαταστάτη και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο παίκτης του Πανθρακικού.

Ο Αθανασιάδης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, χωρίς όμως να γίνει η τελική κρούση. Η πλευρά του νεαρού περιμένει να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όταν και θεωρούν ότι θα υπάρξει επίσημη κρούση από τον ΠΑΟΚ.

Εφέτος ο Αθανασιάδης μετράει οκτώ συμμετοχές, έξι στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Προφανώς αυτή του Αθανασιάδη είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. Θεωρείται πάντως πως αποτελεί μια επιλογή που θα ταιριάξει με τον Γλύκο.

Για τον Αθανασιάδη φέρεται να ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός, εξελίξεις θα υπάρξουν εντός των ημερών.

Έντονη φημολογία για Εμπόου

Στο μεταξύ την Παρασκευή στην Κομοτηνή αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος ΠΑΟΚ για τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Πανθρακικού, Πάπε Εμπό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ωστόσο, ότι δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον. Άλλωστε ο υψηλόσωμος αμυντικός φέρεται να έχει δεχθεί κρούση και από τουρκικό σύλλογο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK