Θέλει να φύγει ο Νομπόα, συμφωνεί και ο ΠΑΟΚ

Γιατί ο Κριστιάν Νομπόα βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην πόρτα της εξόδου. Τι συμβαίνει με τη ρήτρα 1,8 εκ. ευρώ στο συμβόλαιό του.

Θέλει να φύγει ο Νομπόα, συμφωνεί και ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Πρέπει να θεωρείται βέβαιη η αποχώρηση του Κριστιάν Νομπόα από τον ΠΑΟΚ. Όχι όμως επειδή είναι στη λίστα των παικτών που "έκοψε" ο Τούντορ και ζητήθηκε να βρουν άλλη ομάδα.

Ο Κριστιάν Νομπόα ήρθε τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ με συμβόλαιο 2,5 ετών (έως το καλοκαίρι του 2017), στο οποίο είχε μπει ρήτρα ότι μπορεί να φύγει από το Δικέφαλο αν φέρει 1,8 εκ. ευρώ (δεν αποκλείεται πλέον ο ΠΑΟΚ να δεχθεί και λιγότερα). Η συγκεκριμένη ρήτρα έχει ισχύ μέχρι τέλη Αυγούστου (όταν δηλαδή ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος) και είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ ήρθε στον ΠΑΟΚ με σκοπό να παίξει έξι μήνες μπάλα για να μείνει σε καλή κατάσταση λόγω του Κόπα Αμέρικα και στη συνέχεια να πάει σε άλλη ομάδα φέρνοντας και χρήματα στα ταμεία του ΠΑΟΚ.

Ο Φρανκ Άρνεσεν και ο Ίγκορ Τούντορ ήθελαν να τον κρατήσουν στην Τούμπα, διαπιστώνοντας, όμως, πως το μυαλό του ήταν μόνο στη μεταγραφή και με τον ατζέντη του μπήκε σ' αυτή τη διαδικασία έφθασαν στο σημείο να τον βγάλουν από τα πλάνα τους.

Έτσι το Σάββατο (25/7) μετά την προπόνηση, δόθηκε στον Νομπόα από τον Φρανκ Άρνεσεν τριήμερη άδεια προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής, καθώς ενημερώθηκε από τον ατζέντη του παίκτη ότι υπάρχουν πολύ προχωρημένες επαφές, με την άδεια πλέον και του ΠΑΟΚ. Τον Νομπόα θέλουν αρκετές ομάδες, τόσο από τη Ρωσία, όσο και από άλλες χώρες και σύμφωνα με την πληροφόρηση που προκύπτει από τον στενό του κύκλο και η Δευτέρα (27/7) είναι η πλέον καθοριστική μέρα για εξελίξεις.

Ο Κριστιάν Νομπόα δεν ψάχνει τώρα ομάδα, έχει ήδη προχωρήσει τις επαφές και είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή (26/7) πήγε με την οικογένεια του στην παραλία να απολαύσει τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα.

Διπλή προπόνηση τη Δευτέρα

Το απόγευμα στη Μεσημβρία έγινε η προπόνηση. Μετά την προθέρμανση και ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας υπό πίεση, έγιναν τέσσερις εκδοχές διπλού με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες και περιορισμούς τόσο στην αμυντική διάταξη, όσο και στους επιθετικούς. Η προπόνηση τελείωσε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο.

Ο Παναγιώτης Γλύκος ακολουθεί προσεκτικά το πρόγραμμα προπόνησης των τερματοφυλάκων, χωρίς να επιβαρύνει την τραυματισμένη περιοχή, ενώ ο Αθανασιάδης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Στις προπονήσεις δεν συμμετέχουν πλέον εκτός του Περέιρα και οι Ρατς, Μάρτενς, Γκολάσα. Για αύριο έχουν προγραμματιστεί δυο προπονήσεις, στις 10:00 και τις 19:00, που θα πραγματοποιηθούν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK