Θέλει Τοϊβόνεν από Ρεν

Ο ΠΑΟΚ κινείται για δανεισμό με οψιόν αγοράς του 29χρονου Σουηδού επιθετικού που αρέσει στον Άρνεσεν.

Rennes' Swedish forward Ola Toivonen celebrates after scoring a goal during the French cup semifinal football match between Rennes and Angers on April 15, 2014 at the Route de Lorient stadium in Rennes, western France. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
Rennes' Swedish forward Ola Toivonen celebrates after scoring a goal during the French cup semifinal football match between Rennes and Angers on April 15, 2014 at the Route de Lorient stadium in Rennes, western France. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD AFP

Πολλοί παίκτες βρίσκονται στη λίστα του Άρνεσεν για τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Όλα Τοϊβόνεν έχει περίοπτη θέση στο γκρουπ των επιθετικών. Ο 29χρονος διεθνή επιθετικός της Ρεν, αρέσει στον Άρνεσεν που μελετά το ενδεχόμενο να τον φέρει στον ΠΑΟΚ δανεικό με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της γαλλικής ομάδας, ο Τοϊβόνες δεν είναι στα πλάνα της Ρεν (με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017) για την επόμενη περίοδο και μάλιστα, όπως ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε πρόσφατα, ο πρόεδρός της θέλει να τον πουλήσει. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες υπήρχαν σενάρια για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ και του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Παλιό το φλερτ του Άρνεσεν με τον Σουηδό

Ο Τοϊβόνεν άρχισε την καριέρα του από την Ντέγκερφορς το 2003 και το 2006 μεταπήδσε στην Έργκριτε. Την επόμενη σεζόν τον απέκτησε η Μάλμε στην οποία για μία διετία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και “ανάγκασε” την Αϊντχόβεν να πληρώσει 3,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει το 2009. Λέγεται, μάλιστα, ότι στη μεταγραφή του έπαιξε ρόλο ο Άρνεσεν που ήθελε να δει πώς θα πάει σε μία αξιόλογη ομάδα για να τον πάρει στη συνέχεια στην Τσέλσι. Παρότι οι πρώτες του σεζόν ήταν πολύ καλές, στο τέλος του 2013 άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα στη σχέση του με την ολλανδική ομάδα γιατί δεν δεχόταν την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Έτσι το Γενάρη του 2014 έφθασε να πουληθεί έναντι 2,5 εκ. ευρώ στην Ρεν με την οποία έχει πετύχει 15 γκολ σε 53 ματς.. Σημειώνουμε ότι διεθνής από το 2007 και μευρά 43 συμμετοχές και 9 τέρματα.

Ο Τοϊβόνεν αγωνίζεται στον άξονα τόσο ως φορ, όσο και κυρίως ως δεύτερος επιθετικός.

Δείτε videos με τον Τοϊβόνεν να σκοράρει:

News 24/7

24MEDIA NETWORK