Θεραπεία για Σαλπιγγίδη

Σε διαδικασία ανασύνταξης μπήκε ο ΠΑΟΚ από την Κυριακή (1/2) αφού τα χρονικά περιθώρια μέχρι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι στενά.

Θεραπεία για Σαλπιγγίδη
INTIME

Στον "Δικέφαλο" θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Παναιτωλικό και η προσπάθεια για να το πετύχουν ξεκίνησε από τη σημερινή προπόνηση.

Απών ο "Σάλπι"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε θεραπεία λόγω της εξόστωσης στο πρώτο μετατάρσιο που τον ταλαιπωρεί και των πόνων που είχε μετά τον αγώνα. Επίσης, ο Στέλιος Πόζογλου είχε μια σύσπαση στη μέση και προληπτικά έκανε μόνο θεραπεία. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης σε αυξημένη ένταση κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Γιάννη Κατσανίκα.

Ασκήσεις και χαλάρωμα

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Κυριακής (01.02) αφιερώθηκε στην τακτική με τον Αγγελο Αναστασιάδη να δουλεύει στην κίνηση στο χώρο μέσα από παιχνίδι σε μικρό γήπεδο με περιορισμό στις επαφές με τη μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στα 90′ της αναμέτρησης του Σαββάτου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK