Την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους παίκτες του "Δικεφάλου", πλην των διεθνών, πως θα πρέπει να βρίσκονται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστο το τι θα γίνει με τον Χακόμπο.

Την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη οι παίκτες του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ενημερώθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι παίκτες του "Δικεφάλου" πως την Παρασκευή (26/6) θα πρέπει να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των διεθνών. Στη Θεσσαλονίκη θα είναι και ο Λούκας Πέρεθ άσχετα αν ανήκει τυπικά στην Λα Κορούνια μέχρι τις 30/6 ενώ άγνωστο είναι για την ώρα αν θα έρθει ο Σάνθ Χακόμπο. Ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα στο τι θα γίνει στο θέμα του τελευταίου.

"Φαβορί ο ΠΑΟΚ, από τους καλύτερους ο Τούντορ"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ντένις Γκούντασιτς μίλησε για την πιθανότητα η ομάδα του να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εφόσον περάσει τον εμπόδιο της Μπρόουτον, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιγκόρ Τούντορ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena:

Για την γνώμη του για την κλήρωση: "Είμαστε χαρούμενοι που ο πρώτος μας αντίπαλος είναι η Μπρόουτον και μπορούμε να περάσουμε όμως δεν είμαστε χαρούμενοι που μετά θα χρειαστεί να παίξουμε με μια τόσο καλή και γνωστή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ευελπιστούμε και ελπίζουμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα".

Για την προετοιμασία της Λοκομοτίβα: "Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν από 7 μέρες, αυτή την στιγμή η ομάδα είναι στη Σλοβενία, θα συνεχίσει για 4-5 μέρες και μετά θα επιστρέψει στην Κροατία για να συνεχίσει εκεί".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: "Ξέρουμε πως είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτόν τον καιρό. Θα δούμε μερικά από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν για να ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε".

Για τον Ίγκορ Τούντορ: "Είναι από τους καλύτερους νέους προπονητές της Κροατίας. Τρέφουμε μια εκτίμηση όλοι στην χώρα για αυτόν και έκανε μια φανταστική πορεία στη Χάιντουκ με πολύ καλούς και νέους παίκτες. Όσο βρισκόταν στη Χάιντουκ ήταν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα για εμάς".

Για το τι γνωρίζει για την Τούμπα: "Έχω ακούσει αρκετά πράγματα για την ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έρθουν και στο Ζάγκρεμπ φίλοι του ΠΑΟΚ για να τους φιλοξενήσουμε. Μπορούμε να παρέχουμε περίπου 400 εισιτήρια. Η Λοκομοτίβα δεν έχει δικό της στάδιο αλλά μοιράζεται ένα γήπεδο στο Κράνσεβτις μαζί με άλλες ομάδες το οποίο χωράει περίπου 4.000 φιλάθλους".

Για το αν θα έρθουν φίλαθλοι της Λοκομοτίβα στη Θεσσαλονίκη: "Όχι, δεν έχουμε τόσο πολύ κόσμο. Θα έρθει μόνο η ομάδα, ορισμένοι χορηγοί και κάποιοι επίσημοι".

Για το ποιος θα είναι το φαβορί σε περίπτωση που η Λοκομοτίβα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος στο ποδόσφαιρο. Πρώτα πρέπει να περάσουμε την Μπρόουτον και μετά με τον ΠΑΟΚ πιστεύουμε και ελπίζουμε πως και με την βοήθεια της τύχης θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό και να προκριθούμε".

Για τον καιρό στο Ζάγκρεμπ: "Ο καιρός είναι καλός και είναι ένα τυπικό καλοκαίρι με 26-32 βαθμούς Κελσίου. Υπάρχουν μερικές βροχές αλλά ο καιρός είναι καλός".

Για το αν υπάρχουν Έλληνες στο Ζάγκρεμπ: "Αν υπάρχουν θα είναι ελάχιστοι, εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν Έλληνα που να ζει στο Ζάγκρεμπ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK