Την Τρίτη τα νέα για Μπερμπάτοφ και Τζαβέλλα

Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και Γιώργος Τζαβέλλας έχουν πρόβλημα στην ποδοκνημική και την Τρίτη (20/10) θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Την Τρίτη τα νέα για Μπερμπάτοφ και Τζαβέλλα
INTIME SPORTS

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ μία μέρα μετά το ματς με τον Ηρακλή. Την Δευτέρα οι Μπερμπάτοφ και Τζαβέλλας, που δέχτηκαν χτυπήματα στην ποδοκνημική κατά την διάρκεια του αγώνα με τον "Γηραιό", έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία και ποδήλατο και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί την Τρίτη (20/10).

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας το οποίο είχε και ασκήσεις με μπάλα, ο Γκόικο Τσίμιροτ ανεβάζει ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης ενώ οι Κίτσιου, Σαββίδης και Μυστακίδης έκαναν θεραπεία και μυική ενδυνάμωση.

Όσοι έπαιξαν βασικό στο ματς της Κυριακής (18/10) ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο και οι υπόλοιποι δούλεψαν σε πρόγραμμα υψηλής έντασης.

Σφυρίζει ο Γιοχάνεσον με Κράσνονταρ

Έγινε γνωστός ο διαιτητής του αγώνα με την Κράσνονταρ που θα γίνει την Πέμπτη (22/10) στην Τούμπα. Αυτός θα είναι ο Σουηδός, Στέφαν Γιοχάνεσον... Βοηθοί ορίστηκαν οι Φρέντρικ Νίλσον και Μάγκνους Σλέμπλομ (πρόσθετοι βοηθοί οι Αντρέας Εκμπεργκ και Μοχάμεντ Αλ Χακίμ) και τέταρτος διαιτητής ο Στέφαν Χάλμπεργκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK