Το "deal" με Μολέδο στα χέρια του Αλαφούζου

Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε για τρίτη φορά στην Αθήνα με στόχο να πει την τελευταία κουβέντα του ΠΑΟΚ στο σήριαλ Μολέδο και πλέον απομένει το τελικό "ΟΚ" του Γιάννη Αλαφούζου για να κλείσει το "deal". Όλα τα δεδομένα της μεταγραφής στο αποκαλυπτικό παρασκήνιο του Contra.gr.

Το "deal" με Μολέδο στα χέρια του Αλαφούζου

Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε για τρίτη φορά στην Αθήνα με στόχο να πει την τελευταία κουβέντα του ΠΑΟΚ στο σήριαλ Μολέδο, με το οποίο οι ασπρόμαυροι έφτασαν στα όρια τους. Συμφωνία υπάρχει, αλλά όσο δεν υπάρχουν υπογραφές, στον "Δικέφαλο του βορρά" τηρούν στάση αναμονής.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος ανέβασαν και άλλο την προσφορά τους, είδαν από την άλλη πλευρά του τραπεζιού να ανάβει πράσινο φως και πλέον το πακέτο συμφωνίας έχει να κάνει μια μικρή και συνάμα σημαντική διαδρομή. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στα χέρια του την συμφωνία ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και καλείται να αποφασίσει.

Το πρώτο κομμάτι της συμφωνίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ προβλέπει ένα ποσό που αγγίζει τις 400.000 Ευρώ ως «ενοίκιο» για την μετακίνηση του βραζιλιάνου από την Λεωφόρο στη Τούμπα, για τους επόμενους έξι μήνες.

Ακολούθως στο τραπέζι έπεσαν οι 180.000 Ευρώ που αφορούν τα δεδουλευμένα που έχει λαμβάνειν ο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό. Ο Μολέδο αποδέχθηκε να χαρίζει 60.000 Ευρώ και τα υπόλοιπα 120.000 Ευρώ θα καλύψουν εξ' ημισείας οι δυο ομάδες.

Στο θέμα των έμψυχων ανταλλαγμάτων, ο Κωνσταντινίδης θα μετακινηθεί ως ελεύθερος με τον ΠΑΟΚ να κρατά το 50% ως ποσοστό μεταπώλησης. Ο Εργκους Κάτσε θα μετακινηθεί με την μορφή δανεισμού, με τις δυο ομάδες να συζητούν εκ νέου το καλοκαίρι, ανάλογα με τα δεδομένα που θα προκύψουν τότε.

Στο τραπέζι, από την πλευρά του Παναθηναϊκού έπεσε και το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη, που δεν φαίνεται να επηρεάζει το «ντιλ», καθώς ήρθε ως «έξτρα» συζήτηση.

Οι πλευρές που βρέθηκαν στις συζητήσεις, έδωσαν τα χέρια, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το τελικό οκ θα το δώσει αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος και στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης. Οι ασπρόμαυροι ζήτησαν μια απάντηση μέχρι τη μεσημέρι της Τετάρτης, και είναι έτοιμοι να αποσυρθούν αν δεν υπάρξει το τελικό «ναι» των «πράσινων».

Το «ντιλ» είναι στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, που αν και δηλώνει πως δεν ασχολείται και δεν εμπλέκεται, εξακολουθεί να είναι το πλέον κομβικό κομμάτι σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK