Το ερώτημα της ημέρας: Κουλούρης ή Αθανασιάδης;

Ο Βλάνταν Ίβιτς αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα ενόψει του ματς με την Ξάνθη: ο "ζεστός" και αναπληρωματικός ως τώρα Κουλούρης ή ο "άσφαιρος" αλλά ενδεκαδάτος Αθανασιάδης θα είναι ο "φουνταριστός" του ΠΑΟΚ; Το ερώτημα αυτό έχει μάλιστα πολλές προεκτάσεις.

Το ερώτημα της ημέρας: Κουλούρης ή Αθανασιάδης;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν υπάρχει μια συζήτηση που άρχισε από την Τρίτη και συνεχίζεται μέχρι και τώρα δεν είναι άλλη από αυτό που έχει ανοίξει για τον παίκτη που θα παίξει στη κορυφή της επίθεσης στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο "ζεστός" και αναπληρωματικός μέχρι τώρα Κουλούρης ή ο "άσφαιρος" αλλά ενδεκάδατος μέχρι τώρα Αθανασιάδης θα είναι ο "φουνταριστός" των ασπρόμαυρων; Εδώ σε θέλω... Βλάνταν. Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει πολλές προεκτάσεις.

Κατά πρώτον έχει να κάνει με την διαχείριση του ρόστερ με δεδομένο ότι το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι το πρώτο από τα τρία που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ σε διάστημα οκτώ ημερών. Κατά δεύτερον, στη συζήτηση μπαίνει με το αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ προτιμά τον "κεφάτο" Κουλούρη, που δείχνει να έχει ψυχολογία, ή τον Αθανασιάδη που ψάχνει το ματς από το οποίο θα συνδεθεί εκ νέου με τα αντίπαλα δίκτυα.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Με βάση τη μέχρι τώρα λογική του Βλάνταν Ίβιτς, είναι η στιγμή που ο Αθανασιάδης επιστρέφει. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δείχνει με τις μέχρι τώρα επιλογές του πως έχει ιεραρχήσει το ρόστερ.

Δεν είναι τυχαίο πως από τα μέσα Αυγούστου και μετά, οι Βελλίδης Γιαννούλης, Πούγγουρα, Κοροβέσης, Χαρίσης, Μυστακίδης και Περέιρα, που έμειναν εκτός 18άδας για το παιχνίδι με την Βέροια, έχουν δει τα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο μήνα, στην καλύτερη από την άκρη του πάγκου. Όλοι αυτοί βρίσκονται στη τρίτη λίστα του Ίβιτς.

Από την άλλη πλευρά οι Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Τζάλμα, Ροντρίγκες δεν παίζουν μόνο αν έχουν πρόβλημα. Ο Αθανασιάδης ήταν ο πρώτος που "έπεσε" από αυτή τη λίστα, που είναι η πρώτη, και μπήκε στην δεύτερη, στην οποία βρίσκονται όλοι εκείνοι που βρίσκονται σχεδόν μονίμως στην 18άδα και έχουν κυρίως συμμετοχές ως αλλαγή.

ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη, οι οκτώ από τους εννιά της πρώτης λίστας θα είναι στην ενδεκάδα. "Παίζει" μια θέση στο κέντρο της άμυνας ανάμεσα σε Κρέσπο και Βαρέλα. στη μεσαία γραμμή, ο Τσίμιροτ θα γυρίσει για να πάρει τη θέση του Σάχοφ. Για την επίθεση, την κάναμε την συζήτηση.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Αθανασιάδης είναι... υποχρεωμένος να σκοράρει για να "απαντήσει" πρώτα από όλα στον εαυτό του. Αλλά επειδή πάνω από τα πρόσωπα είναι οι ομάδες, ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει συνέχεια στο σερί νικών, με αντίπαλο την πληγωμένη Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ που είδαμε απέναντι στον Παναιτωλικό, και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη Τρίπολη, το έχει το ματς. Και είναι ένα ακόμα στοίχημα για τον ΠΑΟΚ να πιάσει τέτοια στάνταρ απόδοσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το παρ' ολίγον έγκλημα του "μυρωδιά" Τούντορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK