Το... γύρισε και η Τούμπα! (VIDEOS)

Πέρα από τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΟΚ μερίδιο ευθύνης στην πρόκριση επί της Ζίμπρου έχει και ο κόσμος της ομάδας.

Το... γύρισε και η Τούμπα! (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Σε τρελά κέφια ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Τούμπα στον αγώνα με τη Ζίμπρου. Μπορεί το γήπεδο να μην γέμισε, ωστόσο, όσοι βρέθηκαν εκεί έδωσαν ό,τι είχαν για να βοηθήσουν τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη να ανατρέψουν το 1-0 του Κισινάου και να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην UEFA, η οποία περιμένει τον υπότροπο ΠΑΟΚ στη γωνία!Οι φωνές και τα συνθήματα στα πρώτα λεπτά έκαναν τους παίκτες της Ζίμπρου να τα χάσουν και να κάνουν να συνέλθουν περίπου 20 λεπτά. Αφού πρώτα δέχθηκαν το πρώτο γκολ από τον Περέιρα.

Όπως και να έχει μερίδιο ευθύνης στην πρόκριση του ΠΑΟΚ πέρα από τα μέλη της ομάδας έχει και ο κόσμος, που για ακόμη ένα ματς ήταν δίπλα της παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα... παράπονα προς την διοίκηση της ομάδας, αφού λίγη ώρα πριν το τέλος του αγώνα κι όταν η πρόκριση είχε κριθεί όλο το γήπεδο, αρχής γενομένης από τους οργανωμένους, ζητούσε επιτακτικά μεταγραφές!

Δείτε βίντεο από την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

News 24/7

24MEDIA NETWORK