Το ξέχασαν όλοι...

Ελάχιστοι είναι αυτοί που θυμούνται το περυσινό εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό (VIDEO).

Το ξέχασαν όλοι...

Πολύ κακό ήταν το περυσινό εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Ο "Δικέφαλος" του Γιώργου Γεωργιάδη παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, πολλούς νεαρούς και κυρίως με παίκτες που δεν είχαν προσφέρει μέχρι τότε στην ομάδα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρέταξε το "Δικέφαλο" με διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γκσπούρνινγκ, με τους (από αριστερά προς δεξιά) Σπυρόπουλο, Κατσικά, Κιόσε, Κίτσιου να συνθέτουν την αμυντική τετράδα. Οι Σαββίδης και Νίνης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Γεωργιάδη, Ολίσε να αγωνίζεται στις πτέρυγες. Ο Μάαρτεν Μάρτενς είχε ρόλο "μπαλαντέρ" πίσω από το μοναδικό προωθημένο Ντάνι Χούσεν.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε ουσιαστικά σε 15 λεπτά, όταν οι γηπεδούχοι στο 14' με τον Βαρέλα, στο 17' με τον Μιροσάβλιεφ και στο 29' Κονέ έκαναν ό,τι ήθελαν την... παιδική άμυνα του ΠΑΟΚ και το σκορ 3-0. Ο "Δικέφαλος" μείωσε στο 47' με τον Ολίσε και στις καθυστερήσεις ο Βούκιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Μάγκας, Μουλόπουλος, Νικολακάκης (62' Ροτζέριο), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Κονέ, Βαρέλα, Βούκσεβιτς (94' Πέπας), Μιλοσάβλιεφ (89' Σκέμπης), Γουόρντεν

ΠΑΟΚ: Γκσπούρνινγκ, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Κατσικάς, Κιόσε, Σαββίδης, Νίνης, Μάρτενς (46' Κουλούρης), Γεωργιάδης (66' Βούκιτς), Ολίσε (76' Πόζογλου), Χούσεν

Το βίντεο του αγώνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK