Το "μήνυμα" του Σαββίδη για Λούκας

Τι ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους συνεργάτες του, ενόψει της επικείμενης μεταγραφής του Ισπανού μεσοεπιθετικού στην Λα Κορούνια.

Το "μήνυμα" του Σαββίδη για Λούκας
INTIME SPORTS

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο Λούκας θα αναχωρήσει με προορισμό την Λα Κορούνια. Το ζήτημα έχει φτάσει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει πότε θα κάνει αποδεκτή την πρόταση των Γαλιθιάνων για την πώληση του Ισπανού.

Στις τάξεις του Δικεφάλου βλέποντας ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει συζήτησαν μαζί του για να βοηθήσει πρώτα την ομάδα στους αγώνες με την Σπαρτάκ Τρνάβα (σ.σ. δηλώθηκε στη λίστα για τα δύο ματς με τους Σλοβάκους που παραδόθηκε στην UEFA) και μετά να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την μετακίνησή του στην Λα Κορούνια.

Ενα βασικό ζητούμενο, φυσικά, για το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι και η εύρεση του αντικαταστάτη του στον ΠΑΟΚ. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστική η ατάκα του Ιβάν Σαββίδη στους συνεργάτες του. "Δώστε τον, αλλά φέρτε καλύτερο", είπε συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, δείχνοντας τις προθέσεις του. Στην Ισπανία, τέλος, είναι σίγουροι για την απόκτηση του Λούκας. Λένε ότι έχουν κρατήσει την φανέλα του και, απλώς, τον περιμένουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK