To "ντου" του Σαββίδη στο γήπεδο έφερε αποβολή από την ECA!

Δύο ημέρες μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας στο φινάλε του ντέρμπι με την ΑΕΚ, η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων έδειξε την πόρτα της εξόδου στον ΠΑΟΚ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εκτός της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) τέθηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί πως απέβαλε τον "Δικέφαλο του Βορρά" από τις τάξεις της ελέω της συμπεριφοράς του Ιβάν Σαββίδη, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας φέροντας όπλο.

"Η ECA καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο φέροντας όπλο, στον αγώνα της Super League ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με τους κανόνες της Ομοσπονδίας, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να αποβάλει τον ΠΑΟΚ ως μέλος της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων. H ECA υπάρχει για να προστατεύει την ακεραιότητα και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και των διοργανώσεων, καθώς και των αθλητικών αξιών και αρχών στα οποία βασίζεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η τιμωρία τίθεται σε ισχύ μέχρι νεωτέρας και θα αναφερθεί στη γενική συνέλευση της ECA στις 27 Μαρτίου 2018, στη Ρώμη", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μέλη της ECA είναι πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης ενώ από την Ελλάδα, πέρα από τον ΠΑΟΚ, είνα και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης.

Σημειώνεται πως η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ενημερώθηκε από την ECA για την απόφαση της προσωρινής διαγραφής, η οποία και έγινε με βάση τα δημοσιεύματα που προέκυψαν, με τους ανθρώπους της να αναφέρουν χαρακτηριστικά πως θα λύσουν το θέμα που προέκυψε πιθανότατα στο τέλος του μήνα, όταν και θα γίνει η επόμενη συνέλευση (27/3).

News 24/7

24MEDIA NETWORK