Πασχαλάκης, ο προστάτης της... επανάστασης Λουτσέσκου!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κέρδισε με την αξία του την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και δικαιώνει αυτούς που αποφάσισαν να βάλουν ρήτρα 5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του. Ο 28χρονος πορτιέρε σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και αποτελεί βασικό κομμάτι της πρωταθληματικής "επανάστασης" του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Πασχαλάκης, ο προστάτης της... επανάστασης Λουτσέσκου!

Μία από τις σοφότερες κινήσεις του εφετινού ΠΑΟΚ ήταν να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο 28χρονος πορτιέρε που θα έμενε ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιο κλαμπ ήθελε το ερχόμενο καλοκαίρι - με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να ήταν ζεστό τον περασμένο Νοέμβριο- έριξε άγκυρα στην Τούμπα και εκμεταλλεύτηκε στο 100% την ευκαιρία του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όταν ο Πασχαλάκης υπέγραφε το διάρκειας μόλις ενός έτους πρώτο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, κι ενώ αρχικά είχε πρόταση για τριετές, ο... μύθος αναφέρει ότι τόσο εκείνος όσο και οι εκπρόσωποί του δεν έκαναν "νερά" στη νέα προσφορά που τους παρουσίασαν οι Κυπελλούχοι διότι ήταν σίγουροι για την επιτυχία του. Και δικαιώθηκαν αφού ο ποδοσφαιριστής και βασικός έγινε στον ΠΑΟΚ και νέο συμβόλαιο μέχρι το '19 εξασφάλισε με ρήτρα 5.000.000 ευρώ!

Κι αν σε κάποιους φάνηκε "τρελό" που ο ΠΑΟΚ έβαλε release clause 5 μύρια στον φαινομενικά, τότε,δεύτερο τερματοφύλακα του, τώρα πρέπει να βγάλουμε το καπέλο σε αυτόν που το σκέφτηκε γιατί ο Πασχαλάκης στη θητεία του στους "ασπρόμαυρους", δηλαδή σε όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί δεν έχει κάνει την... πικρή βόλτα για να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του!

Δύο ματς Κυπέλλου και τέσσερα πρωταθλήματος, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη, σημειώνοντας μάλιστα και εξαιρετικές επεμβάσεις όταν κλήθηκε να βγάλει το... μεροκάματο.

ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ

Η μονιμοποίηση κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ του έχει γίνει έμμονη ιδέα, όπως διαρρέουν οι κοντινοί του άνθρωποι. Παρότι... ατσαλάκωτος, το μυαλό του λειτουργεί σε ρυθμούς... δεύτερου γκολκίπερ, ώστε να νιώθει συνέχεια διψασμένος για την καθιέρωση.

ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ...

Στον ΠΑΟΚ έχουν να το λένε πως και στις ημέρες που το μέλλον του ήταν μετέωρο στην ομάδα, εκείνος συνέχιζε να προπονείται σαν να μην... υπάρχει αύριο. Αδιάκοπη δουλειά, στοχευμένα και με πολλές βοήθειες στους συμπαίκτες του τόσο στην προπόνηση όσο και στο παιχνίδι επάνω, διότι πέρα από τα καλά ρεφλέξ είναι και καλός καθοδηγητής.

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΘΝΙΚΗ

Αυτό που τον "πονάει" περισσότερο με την καλή έννοια είναι το πότε θα του δοθεί η ευκαιρία να φορέσει το εθνόσημο. Στο περιβάλλον του αισιοδοξούν ότι ο Σκίμπε στις αμέσως επόμενες κλήσεις θα τον έχει στα πλάνα του, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι εκπρόσωποί του στο συγκεκριμένο κομμάτι κρατούν... πισινή και η ατάκα που ακούγεται είναι: " Άστο, κι όταν έρθει το συζητάμε... "

News 24/7

24MEDIA NETWORK