Το προφίλ του τεχνικού που ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση του νέου τεχνικού στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται και ο Φρανκ Άρνεσεν δεν αγχώνεται παρά το γεγονός ότι η ομάδα θα αρχίσει αρκετά νωρίς τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Το προφίλ του τεχνικού που ψάχνει ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Φρανκ Αρνεσεν "ξεσκονίζει" ήδη το ρόστερ του ΠΑΟΚ . Εχει άποψη για την ομάδα, ξέρει τι κινήσεις θα γίνουν, ενώ έχει πάρει στα χέρια του τα συμβόλαια και τα στατιστικά των παικτών.

Πρώτο μέλημά του, ωστόσο, παραμένει η συμφωνία με τον προπονητή, ώστε σε συνεργασία οι δυο τους να αποφασίσουν είτε για τις αποχωρήσεις, είτε για τις αφίξεις ποδοσφαιριστών.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής αναχώρησε την Πέμπτη (4/6) από την Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (πιθανόν την Τρίτη) για να έχει ακόμη πιο στενή συνεργασία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ γι' αυτό το ζήτημα και όχι μόνο.

Η παρουσίασή του, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να γίνει μαζί με τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, για τον οποίο έχει γίνει σημαντική προεργασία και από την ΠΑΕ σύντομα να είναι σε θέση να προβούν σε ανακοινώσεις.

Οι υποψήφιοι έχουν ιεραρχηθεί από τον Άρνεσεν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο εκλεκτός για τον πάγκο θα είναι φιλόδοξος, έχοντας, όμως, και κάποια σχετική εμπειρία.

Οι επαφές γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και η συμφωνία αναμένεται να γνωστοποιηθεί ξαφνικά, όπως έγινε και με την περίπτωση του 59χρονου Δανού.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αρνεσεν δεν αγχώνεται για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι, μάλλον, θα παίξει τον πρώτο του αγώνα στις 16 Ιουλίου, αφού εξαρχής έλεγε ότι ήδη υπάρχει καθυστέρηση στην υλοποίηση του σχεδιασμού και είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα στελεχωθεί εγκαίρως.

Διαβάστε ακόμη:

Σ. Γρηγοριάδης: Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια ομάδα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK