Το ψάχνει για Μπεν Χατίρα

Η υπόθεση Αμπντούν "πάγωσε" και ο ΠΑΟΚ στρέφεται στην περίπτωση του Τυνήσιοι με γερμανική υπηκοότητα της Χέρτα.

Το ψάχνει για Μπεν Χατίρα

Συνεχίζει την έρευνα για αριστερό εξτρέμ ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα, με τα "Σπορ του Βορρά", μία από τις περιπτώσεις που περνά από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του είναι Ανίς Μπεν Χατίρα. Αναλυτικά, στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: "Μία από τις περιπτώσει που εξετάζονται, είναι ο Ανίς Μπεν Χατίρα. Ο Τυνήσιος επιθετικός με γερμανική υπηκοότητα και με πολλά χρόνια παρουσία στην Μπουντεσλίγκα, είναι 28 χρονών, σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία δηλαδή. Γεννημένος στις 18 Ιουλίου 1986, ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής της Χέρτα Βερολίνου και άρχισε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα του Αμβούργου, για να μεταπηδήσει μέσα σε ένα χρόνο (το 2007) στην πρώτη ομάδα, όπου έμεινε μέχρι το 2011.

Την σεζόν 2009-10 δόθηκε δανεικός στη Ντούισμπουργκ όπου είχε 29 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις είχε στις τρεις σεζόν που έμεινε στο Αμβούργο.

Το 2011 μεταπήδησε στη Χέρ τα Βερολίνου, επι στρέφοντας σε αυτήν μετά από πολλά χρόνια και μέχρι τώρα είχε 50 συμμετοχές και 10 γκολ.

Στη Γερμανία ήδη γράφτηκε ότι ο Μπεν Χατίρα ψάχνει ομάδα, γιατί η ομάδα του Βερολίνου αγόρασε τον Ελβετό Στόκερ στη θέση του με 7 εκ. ευρώ, και φέρεται να ενδιαφέρει ελληνική ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, που εξετάζει την περίπτωση του, αν και είναι γνωστό πως ο Μπεν Χατίρα είναι λίγο ιδιόρρυθμος και πάντως όχι ήσυχος ποδοσφαιριστής.

Βεβαίως, το ενδιαφέρον έχει να κάνει με δανεισμό του Τυνήσιου και όχι με αγορά του, αφού ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα εκτόξευε το κόστος της απόκτησής του και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεν Χατίρα είναι και διεθνής με την εθνική νέων (8 συμμετοχές) και ελπίδων της Γερμανίας (9 συμμετοχές και 1 γκολ), ενώ στην εθνική ανδρών επέλεξε την Τυνησία, στην οποία έχει 4 συμμετοχές.

Φυσικά, ο Μπεν Χατίρα δεν είναι η μοναδική λύση που εξετάζει ο ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΣΠΟΡ, υπάρχει ένας ακόμη παίκτης που απασχολεί τους επιτελείς του Δικέφαλου. Από σήμερα, οι διαπραγματεύσεις θα μπούνε στην τελική τους ευθεία, αφού η κάλυψη της θέσης του αριστερού χαφ, αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Μπεν Χατίρα πάντως έχει και ένα πλεονέκτημα ότι μπορεί να παίξει και ως επιτελικός χαφ, κάτι που μπορεί να εξυπηρετεί τα σχέδια του Αγγέλου Αναστασιάδη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK