Το στόρι του τραυματισμού του Ελ Καντουρί

O Ομάρ Ελ Καντουρί σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγρινίου καθώς πιέστηκε για δεύτερη φορά. Και αν την πρώτη φορά η πίεση ήταν εν μέρει δικαιολογημένη, στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρίσκαρε και... δεν του βγήκε σε καλό. Ο Αντώνης Τσακαλέας εξιστορεί από την αρχή την υπόθεση τουτ τραυματισμού.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί επιβεβαίωσαν τους φόβους όλων όσων είδαν τον Μαροκινό μέσο να πιάνει τον δεξί οπίσθιο μηριαίο μυ του και να σωριάζεται στον αγωνιστικό χώρο, στο γήπεδο του Αγρινίου. Ο Ελ Καντουρί πιέστηκε για δεύτερη φορά, και αν τη πρώτη ή «πίεση» ήταν εν μέρει δικαιολογημένη, την δεύτερη φορά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ρίσκαρε και δεν του βγήκε σε καλό. Ας πάρουμε το όλο στόρι από την αρχή.

Ο Ελ Καντουρί έμπαινε, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, στο τελευταίο δεκαήμερο αποθεραπείας μετά από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στις αρχές Δεκεμβρίου, στην Ξάνθη. Τις ημέρες πριν την αναμέτρηση κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, με τον Ρουμάνο τεχνικό να συμπεριλαμβάνει σε αυτή τον Μαροκινό, ως μπακ απ του Δημήτρη Πέλκα, που θα αγωνιζόταν ως βασικός. Ο Πέλκας έσπασε τη μύτη του λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, και ο Ελ Καντουρί κλήθηκε να τον αντικαταστήσει. Ο Μαροκινός έγραψε ένα 70λεπτο και ήταν φανερό πως δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Δυο ημέρες μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, και δυο πριν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκανε τη πρώτη του προπόνηση σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου για τον αγώνα στο Αγρίνιο. Την ημέρα της αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ο Λουτσέσκου είχε να αποφασίσει ανάμεσα στη χρησιμοποίηση ενός ποδοσφαιριστή που είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση νωρίτερα και «απρογραμμάτιστα» στην αγωνιστική δράση (Ελ Καντουρί), ενός ποδοσφαιριστή που είχε κάνει μόλις δυο προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και ενός ποδοσφαιριστή που μετρά ελάχιστες συμμετοχές φέτος ως βασικός σε παιχνίδια πρωταθλήματος (Σάχοφ) τον οποίο δεν χρησιμοποιεί στην θέση «10» αλλά στη θέση «8».

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε τον Ελ Καντουρί, ο οποίος στα μισά του πρώτου ημιχρόνου ένιωσε ενοχλήσεις και με τη κίνησή του να πιάσει τον δεξί οπίσθιο μηριαίο, άπαντες σκέφτηκαν το ενδεχόμενο υποτροπής, που επιβεβαιώθηκε μέσω των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK