Το σχέδιο με Τετράτζε-Κετσπάγια

"Γνωρίζω για τις επαφές του Σαββίδη με τον Κετσπάγια" τόνισε ο Ομάρ Τετράτζε, το όνομα του οποίου "παίζει" στην περίπτωση που το καλοκαίρι ο Σαββίδης επαναφέρει το σενάριο για συνεργασία με τον Κετσπάγια.

Το σχέδιο με Τετράτζε-Κετσπάγια

Ο Ιβάν Σαββίδης δέχεται διάφορες εισηγήσεις μέσα από ένα δικό του κύκλο στο ρωσικό ποδόσφαιρο. Μία από αυτές σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport" είναι και η επιστροφή του Ομάρ Τετράτζε στον ΠΑΟΚ. Το όνομα του 46χρονου βετεράνου άσου που πέρασε με επιτυχία από τον Δικέφαλο "παίζει" στην περίπτωση που το καλοκαίρι ο Σαββίδης επαναφέρει το σενάριο για συνεργασία με τον Κετσπάγια.

Η συνύπαρξη των δύο Γεωργιανών που γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Τετράτζε εκτός από ελληνικές ρίζες να έχει και δυνατό λαϊκό έρεισμα εντός ΠΑΟΚ, "κουμπώνει" στο συγκεκριμένο πλάνο.

" Γνωρίζω για τις επαφές του Σαββίδη με τον Κετσπάγια, με τον οποίο έχω φιλική σχέση. Δεν ξέρω, όμως, κάτι για τις σκέψεις του Σαββίδη, ούτε έχω μιλήσει μαζί του τελευταία" τόνισε, στο μεταξύ, ο Τετράτζε στην εφημερίδα "Metrosport", ενώ σημείωσε πως πάντα αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ομάρ Τετράτζε άρχισε καριέρα προπονητή το 2006 στην Κρίλια Σοβιέτοφ και πέρασε από τις επίσης ρωσικές Ανζί, Βόλκα, Χίμκι, ενώ ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ζετίσου από το Καζακστάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK