Το τέρμα του Περέιρα ήταν καλύτερο της σεζόν

Το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Φακούντο Περέιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ψηφίστηκε ως το καλύτερο για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το τέρμα του Περέιρα ήταν καλύτερο της σεζόν

O Φακούντο Περέιρα κέρδισε το βραβείο του Best Goal Season 2014-15 εξαιτίας του τέρματος που είχε πετύχει στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ " ο Αργεντινός επιθετικός μετά το Best Goal Δεκεμβρίου, Best Goal 2014 και Best Goal Super League, έκανε καρέ βραβείων με το Best Goal Season 2014-15.

Ο τελικός απολογισμός του κρίνεται ικανοποιητικός. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 42 συμμετοχές και 3133 λεπτά συμμετοχής, πέτυχε 13 γκολ και έδωσε πέντε ασίστ, όντας εξαιρετικά εύστοχος καθώς σκόραρε ένα τέρμα σε περίπου τέσσερις τελικές προσπάθειες. Αγωνίστηκε σε πληθώρα θέσεων, καθώς κάλυψε τόσο τα δύο άκρα της επίθεσης, όσο και θέσεις στον άξονα, ενώ συνέβαλε πολλές φορές και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας έχοντας 15 κλεψίματα".

Θυμηθείτε το γκολ του Αργεντινού

Συνάντηση για το σκάουτινγκ

Εν τω μεταξύ, ο Φρανκ Άρνεσεν δεν έχει μόνο στο μυαλό του τα μεταγραφικά ζητήματα. Γι' αυτό το σκοπό συναντήθηκε με το τμήμα σκάουτινγκ για περίπου 2,5 ώρες δείχνοντας πως ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή, καθώς ο Δανός θα βρεθεί με τον Γιάννη Ράλλη για την οργάνωση του ιατρικού τμήματος του "Δικεφάλου".

Μπόχουμ και Μπριζ

Στο μεταξύ για την ώρα τα φιλικά του ΠΑΟΚ είναι τρία. Στις 4/7 με μια ομάδα ελεύθερων ποδοσφαιριστών Βελγίου/Ολλανδίας, στις 8/7 με την Μπόχουμ και 10 ή 11 με την Κλαμπ Μπριζ. Επισήμως τα φιλικά θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ όταν κλείσουν όλα τα τυπικά ζητήματα που αφορούν αυτά (ώρα έναρξης, γήπεδα, ακριβής ημερομηνία κλπ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK