Το τιμ του Τούντορ

Οι σκέψεις που έχουν γίνει για το τεχνικό τιμ του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

Το τιμ του Τούντορ

Στο τελικό στάδιο είναι το θέμα του Ιγκόρ Τούντορ για τον ΠΑΟΚ καθώς αυτή την ώρα συζητά με τον Φρανκ Αρσενεν. Προφανώς απασχολεί το τεχνικό τιμ που θα έχει ο νεαρός προπονητής. Δίπλα του αναμένεται να είναι ο 38χρονος πρώην επιθετικός (έκανε καριέρα τόσο στην Χάιντουκ, όσο και στην Ισπανία), Γιούριτσα Βούτσκο και λογικά θα παραμείνει ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Μούσιαρης. Μένει να ξεκαθαρίσουν δύο ζητήματα..

Εάν στο πλευρό του Τούντορ, εκτός του Βούτσκο, θα υπάρχει και Ελληνας βοηθός του και δεύτερον ποιος θα είναι ο πρώτος γυμναστής. Ο 37χρονος τεχνικός διεμήνυσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι έχει λύση γι' αυτή τη θέση και απομένει να φανεί αν θα προκριθεί αυτή η περίπτωση ή αν θα είναι κάποιος που διαλέξουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα