Το Top 10 του Αντελίνο Βιεϊρίνια (VIDEO)

Με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια το Contra.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει τα δέκα κορυφαία γκολ του Πορτογάλου διεθνή.

Το Top 10 του Αντελίνο Βιεϊρίνια (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το Contra.gr δημίουργησε ένα VIDEO με τα 10 καλύτερα γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του. Ξεχωρίζουν το γκολ απέναντι στην ΑΕΚ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις, με 2-1, το εξαιρετικό "κατέβασμα" και σουτ κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς και το τρομερό σουτ στην κίνηση εναντίον της Φενέρμπαρχτσε. Εξαιρετική είναι η ικανότητα του στα σουτ εκτός περιοχής, όπως μας αποδεικνύουν τα υπέροχα γκολ που έχει βάλει τόσο με τη Βόλφσμπουργκ, όσο και με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Contra.gr ο Βιεϊρίνια που αγαπήθηκε από το κόσμο του ΠΑΟΚ όσο λίγοι, κατά την τετραετή παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του δικεφάλου, έχει δεχθεί πρόταση από τους Θεσσαλονικείς ύψους 2 εκ. ευρώ τον χρόνο, έτσι ώστε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Δείτε το VIDEO του Contra.gr με τα δέκα κορυφαία γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια:

Αναλυτικά τα γκολ του Βιεϊρίνια όπως παρουσιάζονται στο VIDEO:

1 vsFreiburg 2. vs Club Brugge 3. vs Πανσερραϊκός 4. vs AEK 5. vs Ολυμπιακός Βόλου 6. vs Schalke 7. vs Ολυμπιακός 8. vs Παναθηναϊκός 9. vsFenerbahçe 10. vs Hertha

Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα που ο 29χρονος άσος φορούσε τη φανέλα του δικεφάλου, πέτυχε 30 γκολ σε 100 συμμετοχές, ενώ με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ μετράει 12 γκολ σε 60 αγώνες. Ως διεθνής (με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας) έχει αγωνιστεί σε 12 ματς και έχει πετύχει ένα γκολ.

Τα δεδομένα της ενδεχόμενης μεταγραφής

Ο Πορτογάλος έχει προτάσεις κι από άλλες ομάδες, με καλύτερη αυτήν από μία ισπανική ομάδα, η οποία του δίνει 2.6 εκ. ευρώ ετησίως!Και όπως είναι λογικό η συμμετοχή σ' ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Ισπανίας, αλλά και το οικονομικό κομμάτι είναι φυσιολογικό πως δελεάζουν τον Βιεϊρίνια.

Αυτό είναι το ένα δεδομένο. Το άλλο είναι το "πρέσινγκ" που δέχεται ο παίκτης από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και από τον "ασπρόμαυρο" περιβάλλον του, αφού η σύζυγός του είναι Θεσσαλονικιά!Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σαββίδης καλοβλέπει την προοπτική να φέρει τον Πορτογάλο στην Τούμπα άμεσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο ομογενής επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει στους στενούς συνεργάτες του την πρόθεση να "ρίξει" πολλά λεφτά στο τραπέζι, προκειμένου να φέρει έναν πολύ καλό μεσοεπιθετικό στον ΠΑΟΚ, τους είχε εκμυστηρευθεί: "Για μένα καλύτερη λύση είναι ο Βιεϊρίνια, γιατί ξέρω ότι τα λεφτά θα πιάσουν σίγουρα τόπο. Είναι παικταράς, γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας και είναι δεμένος συναισθηματικά με αυτή και τον κόσμο της".

Είναι τέτοια... η καψούρα του Ιβάν για τον Πορτογάλο που σκέφτεται να δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Βόλφσμπουργκ και ποσοστό μεταπώλησης, έτσι ώστε να φέρει ΑΜΕΣΑ τον παίκτη στην Τούμπα.Πηγές κοντά στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ επιμένουν πως ο Σαββίδης μίλησε προσωπικά με τον παίκτη (κάτι που ο Βιεϊρίνια, ίσως για ευνόητους λόγους διαψεύδει κατηγορηματικά), αλλά και με τους παράγοντες της γερμανικής ομάδας.

Τον θέλει και η Σάλκε για αντι-Φαρφάν

Ρεπορτάζ για την υπόθεση Βιεϊρίνια υπάρχει και στη γερμανική BILD. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Πορτογάλος απασχολεί έντονα και την Σάλκε (μία από τις προτάσεις που και ο ίδιος δηλώνει ότι έχει για να επιλέξει μετά το καλοκαίρι).

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι μετά τον τραυματισμό του Φαρφάν, οι άνθρωποι της Σάλκε ψάχνονται για ακραίο και θεωρούν-κατά δήλωση του γενικού διευθυντή της ομάδας-Χορστ Χέλντ, τον Βιεϊρίνια "πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση". Η Σάλκε δίνει στον Βιεϊρίνια 4,5 εκ. ευρώ μικτά ετησίως (2,2 εκ. ευρώ καθαρά), ενώ η πρόταση της Βόλφσμπουργκ για νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018 φθάνει τα 3,5 εκ. ευρώ ετησίως (1,75 καθαρά).

Ο προπονητής των "Λύκων", Ντίτερ Χέκινγκ, πάντως, έχει διαμηνύσει στην διοίκηση του συλλόγου ότι θέλει τον Βιεϊρίνια στην ομάδα γιατί τον θεωρεί κομβικό παίκτη για τα πλάνα του. "Έχει τη δυνατότητα να παίζει σε πολλές θέσεις κι αυτό είναι σημαντικό" λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Πάει για το μεγάλο "μπαμ" με Αντελίνο!

BILD: Θέλει Βιεϊρίνια η Σάλκε για αντι-Φαρφάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK