Το βάρος στην τακτική, ειδικό πρόγραμμα ο Αθανασιάδης

Το report της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ που είχε μόνο τακτική ενόψει της ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα.

Το βάρος στην τακτική, ειδικό πρόγραμμα ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ έριξε το βάρος στην προετοιμασία του αγώνα ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα και μέσα από παιχνίδια σε όλο το γήπεδο και με διάφορες παραλλαγές στους κανονισμούς που αφορούσαν τους αυτοματισμούς ανάπτυξης αλλά και την αμυντική συμπεριφορά, προσπάθησε να βελτιώσει αμυντικές και επιθετικές συμπεριφορές που κόστισαν στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ.

Πλέον έχουν κανονική συμμετοχή και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Συγκεκριμένα οι Κωνσταντινίδης , Γκολάσα , Ρατς και Νομπόα συμμετέχουν πλέον στον κανονικό ρυθμό από την αρχή της εβδομάδας και δείχνουν να έχουν ανακτήσει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης ώστε να θέσουν επί ίσοις όροις υποψηφιότητα συμμετοχής στην ενδεκάδα.

Το ειδικό πρόγραμμα Κλάους και Γλύκου

O Παναγιώτης Γλύκος συμμετέχει σε όσα κομμάτια της προπόνησης του επιτρέπουν να γυμναστεί χωρίς να επιβαρύνει την τραυματισμένη περιοχή της πλάτης, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης κάνει ατομικό πρόγραμμα με ποδήλατο και σήμερα επιχείρησε να φορέσει πάνινο παπούτσι, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:00.

Να σημειωθεί ότι ο Περέιρα και πάλι έκανε ατομικό πρόγραμμα, αφού εμμένει στην άρνησή του να πληρώσει το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί από την Ολλανδία και έχει ήδη αρχίσει συζήτηση για λύση της συνεργασίας μαζί του.

Ασταμτάτητη η Λοκομοτίβα, 6-1 την Ίσκρα

Ποδαρικό στις νίκες στο πρωτάθλημα Κροατίας έκανε η Λοκομοτίβα που επιβλήθηκε με 6-1 της Ίσκρα στη δεύτερη αγωνιστική. Έτσι, έδειξε πανέτοιμη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην ΤούμπαΤα γκολ σημείωσαν οι Σόβσιτς (6', 24' (πεν.)), Ντολεζάι (21'), Κόλαρ 45', Μπρούσιτς 65' και Φιόλιτς (89'), ενώ για την Ισκρα είχε μειώσει προσωρινά ο Φράνιτς στο 57'.Η ενδεκάδα της Λοκομοτίβα: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μπεγκόνια, Μπρούσιτς, Κόλαρ (59' Μάριτς), Μίσιτς, Ντολεζάι, Αντριγιάσεβιτς (59' Λέκο), Μρτσέλα, Πρένγκα, Σόβσιτς (74' Φιόλιτς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK