Τοιβόνεν ο ΠΑΟΚ, αν πάρει το "οκ" της Ρεν

Ο Φρανκ Άρνεσεν συμφώνησε με τον διεθνή Σουηδό επιθετικό και κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ομάδα του.

Τοιβόνεν ο ΠΑΟΚ, αν πάρει το "οκ" της Ρεν

Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, ο Φρανκ Άρνεσεν θέλει να φέρει τον Όλα Τοϊβόνεν στην Τούμπα. Έχει κάνει διάφορες επαφές με την πλευρά του παίκτη και τη Ρεν και φαίνεται πως η υπόθεση μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της.

Με... δεδομένα στα ταμεία της ομάδας τα 5 εκ. ευρώ που ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του από την παρουσία στους ομίλους του EuropaLeague και τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη για τους χειρισμούς του, ο Άρνεσεν επιχειρεί τις τελευταίες ώρες να αγοράσει τα δικαιώματα του Σουηδού από τη Ρεν.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής έχει ήδη έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Τοϊβόνεν και, με σύμμαχο τον παίκτη, επιχειρεί να αποσπάσει και το «οκ» της Ρεν. Η γαλλική ομάδα που σήμερα δεν θα έχει ούτε στον πάγκο της στο ματς με τη Λιόν τον Τοϊβόνεν (είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται) έχει δεχθεί αξιόλογη πρόταση από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, καλύτερη από αυτές της Γαλατασαράι και της Τράμπζονσπορ.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ωστόσο, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τα δεδομένα της υπόθεσης, οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Τοϊβόνεν ξεπερνούν πλέον το 50%.

Αναζητά μεγάλη μεταγραφή και στην Ισπανία

Πέρα από την υπόθεση Τοϊβόνεν, ο Άρνεσεν κάνει επαφές και για παίκτη που αγωνίζεται στην Ισπανία και έχει πολύ καλό όνομα. Περισσότερα στοιχεία για την συγκεκριμένη περίπτωση και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται δεν έχουν διαρρεύσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK