Τούντορ: "Απίστευτο να τρώμε τρία γκολ από ομάδα που είχε βάλει μόλις δύο"

Ο Ίγκορ Τούντορ εμφανίστηκε σκασμένος στην συνέντευξη Τύπου τόσο από την αδυναμία της ομάδας του να τελειώσει τα ματς, όσο και από τα λάθη της άμυνας.

Τούντορ: "Απίστευτο να τρώμε τρία γκολ από ομάδα που είχε βάλει μόλις δύο"
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ γεμάτος απογοήτευση από την απρόσμενη ισοπαλία δέχθηκε βροχή ερωτήσεων στη συνέντευξη Τυπου. Αμαλυτικά, όσα είπε:

Για τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και συστήματα: "Ο λόγος που κάνουμε αλλαγές είναι τα αποτελέσματα. Θεωρούσα ότι θα τα πάρουμε πιο εύκολα, δεν έγινε αυτό. Συνεχίζουμε. Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες να βάλουμε κι άλλα γκολ. Δεν τελειώσαμε το ματς στο 3-2, δεν σκοράραμε όταν μπορούσαμε. Μετά δεχθήκαμε γκολ και δεν πήραμε νίκη".

Γιατί πίστευε ότι θα πάρει θα έχει πιο παραγωγική ομάδα και θα πάρει το παιχνίδι πιο εύκολα με νέα τακτική: "Δεν είναι καλή στιγμή να εξηγήσουμε πολλά τώρα. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε και δεν κερδίσαμε. Ανεξάρτητα από συστήματα, παίκτες και τακτική, αυτό το ματς ήταν μεγάλη αναγκαιότητα να το κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν συνέβη αυτό... Πριν την Κρασνοντάρ είχα μιλήσει για την ανάγκη να αλλάξει το σύστημα. Ότι έτσι θα έχουμε ένα σχήμα που θα μας βοηθήσει να παίξουμε πιο ρεαλιστικά και θα μας φέρει μεγαλύτερες ευκαιρίες. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα ό,τι κι αν πω ακούγεται λάθος".

Για το ότι η αλλαγή με την Κρασνοντάρ έγινε γιατί έπρεπε ο ΠΑΟΚ να προσαρμοστεί στη δυναμικότητα του αντιπάλου, ενώ σήμερα δεν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος: "Λόγω τους συστήματος δεν ήρθαν οι νίκες; Δεν το πιστεύω. Δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Στο 3-2 θα έπρεπε να είναι διαφορετικό το ματς. Η ομάδα που σκόραρε μόλις δύο γκολ σε εννιά ματς, σημείωσε τρία σήμερα. Αυτό είναι απίστευτο. Δεν φταίει μόνο το σύστημα γι' αυτό".

Για το αν υπήρχε αναρχία στο παιχνίδι της ομάδας του στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα: "Δεν το πιστεύω αυτό. Είναι βαριά λέξη αυτή. Δεν υπάρχει αναρχία. Ό,τι κι αν πείτε τώρα έχετε δίκιο, Παίρνω κάθε ευθύνη για την ομάδα, μαζί με τους παίκτες".

Για το αν υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα τελικά: "Δουλεύω κάθε μέρα, πολύ παθιασμένα, με όλη τη δύναμη και την καρδιά μου και προσπαθώ να κάνω τον ΠΑΟΚ να παίξει καλύτερα. Όλες οι μέρες μου είναι γεμάτες από αυτή τη σκέψη. Έκανα τις επιλογές μου μαζί με τους βοηθούς μου, αναλαμβάνω την ευθύνη μου και θα συνεχίσω με αυτό τον τρόπο. Τι να κάνω άλλο; Είναι μυστήριο για μένα αυτό που συμβαίνει".

Γιατί δέχεται τόσα πολλά γκολ η ομάδα του: "Αν σας έλεγα ότι δεν καταλαβαίνω θα μου λέγατε: "γιατί είσαι προπονητής αν δεν καταλαβαίνεις". Βλέπετε τα ματς, έχετε άποψη. Είμαστε μία ομάδα που αμύνεται με δέκα παίκτες πίσω από τη μπάλα, σχεδόν σε όλα τα ματς και δέχεται τόσο εύκολα γκολ".

Για τις επιλογές παικτών σε συγκεκριμένους ρόλους (Τζιόλης, στόπερ και Σκόνδρας αριστερό μπακ, αντί Τζαβέλλα και Κόστα): "Μπορώ να εξηγήσω γιατί το έκανα. Ό,τι κι αν πείτε έχετε δίκιο τώρα. Αλλά όταν έκανα την επιλογή δεν ξύπνησα το πρωί και είπα: "δεν θα βάλω, για παράδειγμα, τον Τζαβέλλα γιατί δεν μου αρέσει η φάτσα του". Σκεφτόμουν όλη μέρα, ανέλυα τα δεδομένα, έβλεπα τα παιχνίδια και αποφάσισα αυτά που αποφάσισα για να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Τον Σκόνδρα τον έβαλα αριστερά γιατί από εκεί έπαιζε ο καλύτερους παίκτης το αντιπάλου. Ήθελα να προστατέψουμε την αριστερή πλευρα. Με τον Κόστα μίλησα μαζί του και πήρα μία απόφαση. Πρώτα για την ομάδα. Πάνω απ όλους είναι η ομάδα και μετά έρχεται ο κάθε παίκτης".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: "Μπορώ να πω τώρα ότι καταλαβαίνω τους οπαδούς. Και δεν είναι καλό να μιλάμε συνέχεια, πρέπει να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να γνωρίζουν πως σε κάθε παιχνίδι, κάθε παίκτης δίνει το 100%, παλεύει και προσπαθεί για το καλύτερο. Όχι, δεν είναι ώρα να ψάχνουμε δικαιολογίες και δεν μπορώ να μιλήσω για κακή τύχη".

Για το φαίνεται πιεσμένος και το αν γνωρίζει ποιο είναι τελικά το κριτήριο για να μείνει και του χρόνου στην ομάδα, με δεδομένο ότι το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι: "Δεν έχω να πω κάτι γι'αυτό. Δουλεύω κάνω το καλύτερο. Και αυτό είναι όλο".

Για την επίσκεψη αντιπροσωπείας οπαδών στα αποδυτήρια: "Τους καταλαβαίνω. Ήρθαν να μας δείξουν και την απογοήτευση και τη στήριξή τους. Και θεωρώ ότι είναι κουβέντα που μπορεί να είναι εποικοδομητική".

Για τα λόγια στήριξης του Αρνεσεν: "Δεν νιώθω καλύτερα από τα λόγια του κ. Αρνεσεν. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν κερδίσαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-3

Το επεισόδιο με Πασχαλάκη: Τον έσπρωξαν και του τράβηξε το αυτί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK