Τούντορ: "Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια"

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για την απόφαση να δώσει τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ.

Τούντορ: "Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κάμερα της NOVA βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και συνομίλησε με τον επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Ο Ιγκορ Τούντορ, δε θέλησε ν' αναφερθεί στα του πρόσφατου παρελθόντος, επικεντρώνοντας την προσοχή του σε ότι ακολουθεί, δηλαδή στον μεγάλο Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη τεχνικού:

"Αποφάσισα να δώσω ένα τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές γιατί θεώρησα πως έπρεπε να ξεκουραστούν όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά. Από εκεί και πέρα επιστρέψαμε στις προπονήσεις και δουλεύουμε σκληρά για το παιχνίδι της Κυριακής (07/02) με τον Ολυμπιακό".

Για το ποιος θα είναι ο οδηγός για τη συνέχεια: "Παρόλο που τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά το τελευταίο διάστημα, είδα καλά πράγματα από τους ποδοσφαιριστές μου. Πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή τους. Αυτά είναι τα στοιχεία που θέλουμε να δούμε και στο παιχνίδι της Κυριακής. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Θα υπάρξει χρόνος να πούμε περισσότερα πράγματα".

Για την αποχώρηση του Κόστα και την απόκτηση του Χατζηισαΐα: "Δεν θέλω να μιλάω πολύ για τις μεταγραφές. Ήταν απόφαση του συλλόγου και μέχρι εκεί".

Για τον Ολυμπιακό: "Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για μία ομάδα που έχει μόλις μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα".

Για την εικόνα του ντέρμπι: "Είναι ένα ντέρμπι, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Κι εκείνοι θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα, έχουν κίνητρο. Θα μπουν 100% συγκεντρωμένοι, όπως κι εμείς φυσικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK