Τούντορ για Σαββίδη: "Δεν τον έχει αγγίξει η κρίση"

Ο Ίγκορ Τούντορ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "MAX" της Κροατίας και ανέφερε πως η κρίση στην Ελλάδα δεν έχει αγγίξει τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ χαρακτήρισε φίλο του τον Φρανκ Άρνεσεν.

"Το αφεντικό του συλλόγου είναι ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που έχει κάνει περιουσία στη Ρωσία. Δεν τον έχει ενοχλήσει η κρίση και δεν έχει μετανιώσει για τα χρήματα που ξόδεψε για να πάρει τον ΠΑΟΚ και να εμπλακεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο", είπε για τον Ιβάν Σαββίδη ο Ίγκορ Τούντορ.

Σχετικά με τον Φρανκ Άρνεσεν, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε: "Η ομάδα έχει ισχυρά ονόματα στις τάξεις τις. Οι Έλληνες με έφεραν ξανά σε επαφή με έναν φίλο μου, τον Δανό Φρανκ Άρνεσεν".

Τρέχει και δίνει οδηγίες ο Τούντορ

Ο 37χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ επιδιώκει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα και δίνει συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για να το καταφέρει.

Δείτε τον Ιγκόρ Τούντορ να τρέχει και να δίνει συνεχώς οδηγίες εν κινήσει στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα