Τούντορ: "Κάποιοι νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από αυτό που είναι"

Με απογοήτευση υποδέχθηκε την ισοπαλία (3-3) απέναντι στον Ηρακλή ο Ιγκορ Τούντορ, ο οποίος χαρακτήρισε παιδικά τα λάθη των παικτών του.

Τούντορ: "Κάποιοι νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από αυτό που είναι"
Τούντορ ΠΑΟΚ

Ο Ιγκόρ Τούντορ, όπως είναι λογικό, εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης του Ηρακλή. Παράλληλα, ο Κροάτης τεχνικός αναφέρθηκε στο χαμένο πέναλτι του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τα λάθη της άμυνας, αλλά και γενικότερα στην απόδοση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Αν μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ σήμερα δεν είμαι ικανοποιημένος από τίποτα, ούτε από το αποτέλεσμα, ούτε από την νοοτροπία. Είμαι αρκετά απογοητευμένος. Μετά το 3-2 και το πέναλτι δεν περίμενα να μην κερδίσουμε. Στα 100 παιχνίδια στα 99 δεν συμβαίνει αυτό. Ήταν κάτι σαν σοκ για μένα και τους παίκτες μου".

Για τον Ηρακλή: "Ο Ηρακλής έκανε το παιχνίδι του. Εγώ επικεντρώνομαι στην ομάδα μου και σήμερα αυτό που κάναμε δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Ακόμη κι αν κερδίζαμε δεν θα ήταν αρκετό. Ο καθένας από τους παίκτες ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο".

Για το γεγονός ότι ο Μπερμπάτοφ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι: "Είναι λογικό να πάει ο Μπερμπάτοφ, έχει σκοράρει πάρα πολλά γκολ από πέναλτι στην καριέρα του και δεν έχει χάσει πολλά. Είναι, λοιπόν, λογικό να παίρνει αυτός την ευθύνη".

Για τα λάθη της άμυνας: " Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν γκολ αν δεν υπάρξουν λάθη. Και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν αστεία και παιδικά. Μια σοβαρή ομάδα δεν τα δέχεται. Εγώ σε κάθε παιχνίδι διαλέγω τους 11 που είναι στην καλύτερη κατάσταση εκείνη την στιγμή".

Για τις αλλαγές: "Θεωρώ ότι οι αλλαγές ήταν καλές, οι παίκτες που μπήκαν μας βοήθησαν. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη στο τέλος. Βάλαμε στο παιχνίδι τον Κλάους, περάσαμε πίσω τον Τζιόλη. Δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι στο παιχνίδι και να πετάς τα πρώτα 45 λεπτά. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι εκτός φόρμας, κάποιοι νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από αυτό που είναι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό".

Για την απόδοση της ομάδας: "Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν ούτε στο 50%. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε πολύ, δεν έχουμε τον Μέσι για να πάρει το παιχνίδι. Στηριζόμαστε στην δουλειά και πρέπει να είμαστε πάντα στο 100%".

Για το γκολ της ισοφάρισης: "Όταν χάνεις τον παίκτη σου σε μία στημένη φάση είναι θέμα συγκέντρωσης. Φυσικά και με προβληματίζει αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 3-3

Τα γκολ στο Ηρακλής - ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Θα ήταν άδικο να νικούσε ο ΠΑΟΚ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK