Τούντορ: "Ξέρω ότι είμαι απαιτητικός"

Το "ευχαριστώ" του Τούντορ στους παίκτες του, τα "μαθήματα" στους στόπερ και η στήριξη στον Ολσεν.

Τούντορ: "Ξέρω ότι είμαι απαιτητικός"
INTIME SPORTS

Ο Τούντορ δεν άφησε ασχολίαστα τα λάθη των αμυντικών του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Μπόχουμ. Ο Κροάτης, που έπαιξε με επιτυχία για πολλά χρόνια ως στόπερ, επεσήμανε χθες (9/7) στους κεντρικούς αμυντικούς (Τζαβέλλα, Κόστα και Βίτορ) του Δικεφάλου, ότι θα πρέπει να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους και να μιλούν πολύ ο ένας στον άλλον.

"Η ζώνη δεν σημαίνει παίρνουμε απλά τις θέσεις μας στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε καλά. Θέλει ανοικτά μάτια και ανοικτό μυαλό. Να κοιτάτε ο ένας τον άλλο. Να μιλάτε ο ένας στον άλλο" τους είπε συγκεκριμένα ο 37χρονος προπονητής.

"Ξέρω ότι "πεθαίνετε""

Ο Κροάτης γνωρίζει ότι πιέζει πολύ τους ποδοσφαιριστές του όλες αυτές τις μέρες που ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Γι' αυτό και τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν, μετά το τέλος της χθεσινής (9/7) προπόνησης: "Ξέρω ότι "πεθαίνετε" όλες αυτές τις μέρες στις προπονήσεις, ξέρω ότι σας ζητώ πολλά πράγματα και είμαι απαιτητικός. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι αυτός είναι μονόδρομος. Συγνώμη παιδιά αλλά αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να διαβούμε. Δεν είμαι κάποιος τρελός που θέλει να σας ταλαιπωρεί. Είμαι εδώ για να πετύχουμε μαζί πράγματα. Και για να το κάνουμε αυτό θέλω δυο πράγματα: Δουλειά και να είμαστε μια γροθιά!". Μάλιστα, πριν αρχίσει την ομιλία του, αγκάλιασε τους παίκτες στους οποίους είχε κάνει παρατηρήσεις, χαϊδέυοντάς τους φιλικά το κεφάλι.

Τυπικός ο Τούντορ

Ο Τούντορ εφαρμόζει κατά γράμμα τους κανόνες, τους οποίους ζητά από τους παίκτες του να τηρούν. Ο Κροάτης, λοιπόν, είναι ο πρώτος που μπαίνει στην αίθουσα είτε όταν πρέπει να κάνει ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του σε ζητήματα τακτικής μέσω του πίνακα και των video, είτε όταν πηγαίνει στο εστιατόριο για πρωινό, γεύμα ή δείπνο. Αλλωστε όπως είπε και στην συνέντευξη Τύπου, όταν κάποιος πηγαίνει καθυστερημένα, τότε δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους συμπαίκτες του και προς την ομάδα. Έτσι τόσο ο Τούντορ όσο και οι βοηθοί του φροντίζουν να δίνουν το καλό παράδειγμα.

Στήριξη στον Ολσεν

Ο Ολσεν υπέπεσε σε ένα σημαντικό λάθος στον φιλικό αγώνα με την Μπόχουμ. Ο Τούντορ, ωστόσο, φρόντισε να τον υπερασπιστεί, τόσο με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, όσο και στην πράξη κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, τοποθετώντας τον Σουηδό γκολκίπερ με τους βασικούς. Παράλληλα, εστίασε στην γνωριμία του με τους κεντρικούς αμυντικούς, ώστε να έχουν καλύτερη επικοινωνία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK