Τούντορ: "Νίκη ψυχολογίας"

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη με 1-3 επί της Καλλονής.

Τούντορ: "Νίκη ψυχολογίας"

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς από την Λέσβο νικώντας 1-3 την Καλλονή. Έτσι κατάφερε να ανεβάσει την ψυχολογία του μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων. Στο θέμα της ψυχολογίας στάθηκε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκορ Τούντορ:

 “Αξίζαμε να κερδίσουμε. Έπρεπε να προηγηθούμε με δύο ή τρία μηδέν και στο χειρότερο σημείο δεχτήκαμε ένα γκολ. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους".

Όσων αφορά τους πανηγυρισμούς τόσο του Κλάους όσο και του Μυστακίδη μαζί του, δήλωσε:

"Ο πανηγυρισμός των παικτών μαζί μου ήταν σημαντικός για τον κόσμο για να δει την ατμόσφαιρα που έχουμε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες ήθελαν να δείξουν πόσο σημαντικό ήταν για αυτούς να κερδίσουν”.

Από την πλευρά του ο Θεοδωρίδης, προπονητής της Καλλονής δήλωσε από την πλευρά του: “Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Θέλαμε νίκη για την ψυχολογία μας. Για να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τα μεγάλα παιχνίδια. Δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ: Ο Σάντα  Κλάους ήρθε νωρίς

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ