Τούντορ: "Σημαντική νίκη, δεν μου άρεσε η νοοτροπία μετά το 3-0"

Ο Ιγκορ Τούντορ εστίασε περισσότερο στην εικόνα του ΠΑΟΚ, παρά στο αποτέλεσμα μετά την επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Τούντορ: "Σημαντική νίκη, δεν μου άρεσε η νοοτροπία μετά το 3-0"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας, επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού. Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Ιγκόρ Τούντορ αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της νίκης, μίλησε για κακή νοοτροπία μετά το 3-0, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο του Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θεωρεί ότι η σημερινή νίκη είναι κάτι παραπάνω από μία επιτυχία: "Ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ένα καλό πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι ήταν αρκετό".

Για την πτώση της απόδοσης του ΠΑΟΚ μετά το 30': "Δεν μου άρεσε πολύ η νοοτροπία αλλά ήταν και λογικό μετά το 3-0. Το πέναλτι που κάναμε μας προκάλεσε λίγο νευρικότητα. Έπρεπε μετά το 3-0 να ελέγχουμε το ματς και να είχαμε καλύτερη αντίδραση".

Για τη συνεργασία του Ζάιρο με τον Ροντρίγκες: "Είμαι πολύ χαρούμενος και από τους δύο. Είναι ταχείς ποδοσφαιριστές. Ο Μπερμπάτοφ ήταν σήμερα σε έναν ρόλο ανάμεσα σε σέντερ φορ και κεντρικό χαφ και τους βοήθησε. Ειδικά από τον Γκάρι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όταν τον πήραμε θέλαμε έναν παίκτη που να κερδίζει παιχνίδια και σήμερα το έκανε".

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό: "Θα έχουμε αλλαγές. Ο Λέοβατς είχε μικροενοχλήσεις, ο Κάτσε έχει σπάσει το μετατάρσιο και ο Ροντρίγκες έχει παίζει δύο σερί 90λεπτα".

Για το αν νιώθει πιο άνετα μετά τη σημερινή νίκη: "Η πίεση δεν αλλάζει σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, δεν γίνεται μικρότερη. Το πιο σημαντικό είναι ότι και σήμερα και με την ΑΕΚ αξίζαμε τη νίκη. Γιατί πολλές φορές μπορεί να πάρεις τη νίκη αλλά να μην την αξίζεις. Το σημαντικό για μένα είναι και πως έρχεται η επιτυχία".

Για το σχόλιο του Αναστασίου ότι ο Παναθηναϊκός επίτηδες πήγε τον ΠΑΟΚ από την δεξιά πλευρά: "Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαν το σύστημα τους σε αυτό που παίζουν συνήθως. Όπως και να έχει είναι και θέμα ψυχολογίας όταν το σκορ είναι το 3-0. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου".

Για το αν η σημερινή νίκη είναι και προσωπική επειδή ο ανιψιός του πέρσι δοκιμάστηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν αποκτήθηκε: "Οχι...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1

Δείτε το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ

Χαμός στο twitter για το ντέρμπι: Τρολάρισμα σε Αλαφούζο Αναστασίου και Εσιέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK