Τούντορ: "Θα είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά όχι 100%"

Ο Ιγκόρ Τούντορ εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του ΠΑΟΚ θα είναι σε καλή, αλλά όχι τέλεια κατάσταση, στους αγώνες για τα προκριματικά του Europa League. Τι είπε για τον τραυματισμό του Κλάους.

Μετά το πρώτου του παιχνίδι ως προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Ιγκόρ Τούντορ τόνισε ότι στόχος είναι να δημιουργήσει μια ομάδα στην οποία το σύνολο θα είναι πάνω από όλα. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Κοτ Αζούρ ο Κροάτης τεχνικός.

Αρχικά μίλησε στη NOVA:

«Δεν περίμενα να δω κάτι συγκεκριμένο επειδή η ομάδα είναι κουρασμένη από τις προπονήσεις των 10 προηγούμενων ημερών. Ηθελα να δω μόνο κάποιες από τις βασικές λειτουργίες και τις αρχές που προσπαθούμε να περάσουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα» είπε αρχικά.

Για τα προβλήματα:

«Προβλήματα υπάρχουν, όπως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Στόχος είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα προχωρήσει και θα είναι σύνολο πάνω από όλα.»

Για τα προκριματικά του Europa League:

«Δεν θα είμαστε σε τέλεια κατάσταση, στο 100%, αλλά θα είμαστε σε καλή κατάσταση.»

Για τον τραυματισμό του Αθανασιάδη:

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι γιατί ο Καλους είναι πολύ σημαντικός για μας. Ο τραυματισμός είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε,  πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουμε χωρίς αυτόν.»

Στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Δεν περίμενα να δω φρέσκια ομάδα. Ολο το δεκαήμερο έχουμε δουλέψει δυνατά. Περίμενα να δω τις βασικές αρχές και ιδέες που θέλουμε να περάσουμε στο παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε πράγματα να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Επρεπε να ξεκινήσουμε αργά την προετοιμασία επειδή το πρωτάθλημα τελείωσε αργά. Δεν θα είμαστε στο 100% αλλά θα είμαστε σε καλή κατάσταση στους επίσημους αγώνες.»

 

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - Κοτ Αζούρ 3-1