Τούντορ: "Θέλουμε κι άλλους παίκτες που θα ξεχωρίζουν"

Στο βάθος του ρόστερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, τονίζοντας πως ο "Δικέφαλος" χρειάζεται κι άλλους παίκτες που θα ξεχωρίζουν.

Τούντορ: "Θέλουμε κι άλλους παίκτες που θα ξεχωρίζουν"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν ξέρω τι συνέβη στο ημίχρονο. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος και στο δεύτερο πραγματοποιήσαμε την χειρότερή μας εμφάνιση από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην αλλαγή του Ζάιρο στο ημίχρονο: "Η αλλαγή αυτή έγινε γιατί δεν έμεινα ικανοποιημένος από τον Ζάιρο στο πρώτο ημίχρονο.

Έβαλα τον Κλάους επειδή ήθελα έναν στράικερ να είναι πιο κοντά στο γκολ. Και ο Ροντρίγκες πήγε αριστερά γιατί αποδίδει πιο καλά από εκεί, αλλά και γιατί ο Λέοβατς είχε κάποια προβλήματα και έπρεπε να αντικατασταθεί. Ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε κάποια πράγματα. Προσπάθησε να κερδίσει κάποια φάουλ. Με αυτό το στυλ ποδοσφαίρου μπορεί να κερδίσεις, αλλά εμένα δεν μου αρέσει".

Για το γεγονός ότι δεν προχώρησε σε τρίτη αλλαγή: "Δεν είχαμε κάποια άλλη λύση στο επιθετικό κομμάτι. Οι Μπερμπάτοφ και Μυστακίδης είναι τραυματίες".

Σημείωσε ότι: "Δεν θα ήθελα να σχολιάσω, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, είμαι απογοητευμένος από την εμφάνιση στο δεύτερο και από την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών μου. Έπρεπε όλοι να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν.

Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν παίκτες που κάνουν την διαφορά. Ίσως έπρεπε να είχαμε κι άλλους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο επιθετικό κομμάτι. Σε εμάς πρώτος σκόρερ είναι ο Μακ και μετά ο Πέλκας, οπότε χρειαζόμαστε κι άλλους.

Οι παίκτες που έχουμε να δείξουν την ποιότητά τους. Είδατε πως ο παίκτης του Αστέρα πέρασε δύο παίκτες και σκόραρε το γκολ. Δεν είναι πάντα θέμα του προπονητή ποιος θα αγωνίζεται και σε ποια θέση. Εχει να κάνει και με την γενικότερη λειτουργία της ομάδας".

Για την χρησιμοποίηση του Σάμπο δεξιά: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε αυτήν την θέση. Όσο για τον Κοροβέση δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το προηγούμενο παιχνίδι, γι΄αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε σήμερα".

Τόνισε ότι: "Μετά από ήττα είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα. Μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήμασταν κακοί. Πλέον, πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Εχουμε παιχνίδι την Πέμπτη και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε.

Πάντα υπάρχει ένταση και πίεση. Εμείς πρέπει να μιλήσουμε για να δούμε για ποιο λόγο παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα στο δεύτερο μέρος και δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το σημαντικό αυτή τη στιγμή".

Κατέληξε μιλώντας για την "πληγή" των στημένων φάσεων: "Τα στημένα δεν έχουν να κάνουμε την ποιότητα. Είναι θέμα συγκέντρωσης, το δουλεύουμε, ξέρουμε ότι είναι σημαντικό. Οι αντεπιθέσεις ήταν στο τέλος του παιχνιδιού, και ήταν φυσιολογικό γιατί ρισκάραμε, είτε χάσεις 2-1 είτε 3-1 δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία σε εκείνο το σημείο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αντώνης Τσακαλέας: Με ένα τρόπο κερδίζει, με ένα τρόπο χάνει

Αστέρας-ΠΑΟΚ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK