Τουλάχιστον δύο παίκτες θα πάρει ο Ίβιτς τον Ιανουάριο

Για δυο με τρεις προσθήκες έκανε λόγο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του νικηφόρου αγώνα με την Κέρκυρα.

Τουλάχιστον δύο παίκτες θα πάρει ο Ίβιτς τον Ιανουάριο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Σε αυτό παιχνίδι βάλαμε γκολ δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν αποτελεσματικοί. Είχαμε την τύχη στο πρώτο γκολ και ο αντίπαλος ήταν αναγκασμένος να κυνηγήσει το γκολ και μας έδωσε χώρους".

Για τη διακοπή και το αν είναι αρνητικό που έρχεται τώρα που ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό: "Παίξαμε πολλά παιχνίδι. Ήμαστε η μια από τις δύο ομάδες που συνεχίζουμε σε τρεις διοργανώσεις και η διακοπή θα μας κάνει καλό. Το σημαντικό είναι να ξεκουραστούν οι παίκτες να περάσουν τις γιορτές με τους δικούς τους και να επιστρέψουν για να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε".

Για το τι κρατάει από το πρώτο μισό της σεζόν: "Κρατώ τις καλές εμφάνισης της ομάδας. Δεν ήταν εύκολο καθώς είχαμε πολλούς νέους παίκτες . Αυτές τις εμφανίσεις κρατώ, με το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε και αυτό που θα ήθελα να αφήσω πίσω είναι η αναποτελεσματικότητα που δείξανε. Η ομάδα παίρνει αυτοπεποίθηση και συνεχίζει Είναι σημαντικό που η ομάδα δεν δέχεται γκολ αυτό είναι το πρώτο που έχω στο κεφάλι. Εκτός από ένα παιχνίδι που δεχθήκαμε πολλά γκολ η ομάδα είναι συγκεντρωμένη αμυντικά και επιθετικά έχουμε δείξει καλό πρόσωπο".

Για τις επικείμενες μεταγραφές: "Εμείς έχουμε σχεδιάσει τη μεταγραφική περίοδο. Ξέρουμε τι παίκτες θέλουμε. Θα είναι καλό να έχουμε έναν παίκτη στον αγώνα με το Λεβαδειακό αλλά οι μεταγραφές ξεκινούν από την 1η του Γενάρη και λήγουν στο τέλος του μήνα. Θέλουμε παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Τον Ιανουάριο ψάχνεις παίκτες που μπορούν άμεσα να σε βοηθήσουν. Περιμένουμε ενίσχυση σε δύο - τρεις θέσεις και πιστεύω ότι οι δύο τουλάχιστον θα καλυφθούν. Κάποιοι θα φύγουν δανεικοί, κάποιοι δανεικοί μπορεί να επιστρέψουν. Όπως και οι παίκτες που έχουμε και δεν υπολογίζονταν ίσως να επιστρέψουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Πυροβολεί" χωρίς έλεος ο ΠΑΟΚ, διέλυσε με πεντάρα την Κέρκυρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK