Τσίμιροτ: "Μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ"

Ο Γκόικο Τσιμιροτ μίλησε για το γκολ που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό, την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ και την αγάπη των οπαδών του, για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Τσίμιροτ: "Μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ"
Τσίμιροτ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ στο " klic.ba":

Για το γκολ που σημείωσε στη Λεωφόρο: "Η μπάλα ήρθε προς το μέρος μου, έκανα δύο βήματα πίσω και στην συνέχεια σούταρα. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα ιδέα ότι θα πετύχω αυτό το γκολ. Όταν είδα την μπάλα στα δίχτυα ήμουν ενθουσιασμένος. Η αίσθηση ήταν πρωτοφανής...".

Για το πως αισθάνεται πλέον στον ΠΑΟΚ: "Όλοι στον ΠΑΟΚ με αποδέχθηκαν πολύ καλά και μου ήταν εύκολο να προσαρμοστώ σε τέτοιες συνθήκες. Νομίζω ότι το κλίμα μου ταιριάζει, μοιάζει με εκείνο στοΤρέμπινιε, έχω μια τέτοια αίσθηση. Πλέον, έχω αφήσει οριστικά πίσω μου τον τραυματισμό και το επόμενο διάστημα θεωρώ πως μπορώ να παίξω ακόμη καλύτερα".

Για τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ: "Είναι εξαιρετικά πιστοί στον σύλλογο. Είναι πάντα μαζί μας για να μας στηρίξουν. Εδώ υπάρχει μεγάλη αγάπη για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, έναν παίκτη που ήρθε από την Βοσνία και έδωσε ό,τι είχε για αυτόν τον σύλλογο. Υπάρχει σεβασμός..."

Για την αγωνιστική πορεία του ΠΑΟΚ: "Είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο. Τον τελευταίο καιρό παίζουμε καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός το έχει ήδη κατακτήσει. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θέση, αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε στην πέμπτη".

Για την προοπτική να κληθεί στην εθνική Βοσνίας: "Είναι επιθυμία του κάθε παίκτη να παίζει για την εθνική ομάδα. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι σκληρά για να αποδώσω καλύτερα. Αν είμαι στο αναμενόμενο επίπεδο, πιστεύω θα δεχθώ μια κλήση..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK