Τζάλμα: "Θέλω να προσφέρω στο λαό του ΠΑΟΚ"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα, την απόφαση να έρθει στον "Δικέφαλο", ενώ αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους του.

Τζάλμα: "Θέλω να προσφέρω στο λαό του ΠΑΟΚ"

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Τζάλμα Κάμπος. Λίγη ώρα αργότερα, ο Ανγκολέζος εξτρέμ μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα, την απόφαση να έρθει στον "Δικέφαλο", ενώ αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για την πρώτη εικόνα και τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ: "Εντυπωσιάστηκα. Ήξερα ότι είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα, αλλά δεν το φανταζόμουν όπως το βλέπω τώρα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα".

Για τις πληροφορίες που πήρε πριν να υπογράψει στον ΠΑΟΚ: "Δεν ήταν δύσκολο να βρω πληροφορίες για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Μίλησα με κάποιους παίκτες όπως ο Γκέκας και ο Ιτάνζ, που έχει παίξει στον ΠΑΟΚ, καθώς και με τον Δημητριάδη με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Γκεντσλερμπιρλιγκί. Μου είπαν μόνο καλά πράγματα για την ομάδα και το μέγεθος της και όχι έχει πάντα υψηλούς στόχους. Δε δυσκολεύτηκα να βρω πληροφορίες για το σύλλογο και τις φιλοδοξίες του".

Για τα όνειρα του με τον ΠΑΟΚ: "Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρήκαν τις λύσεις και με έφεραν εδώ. Ευχαριστώ το σύλλογο που πίστεψε στην ποιότητά μου και θέλω να ανταποδώσω όλες τις προσπάθειες που έκαναν για να με φέρουν εδώ αλλά και να προσφέρω στο λαό της ομάδας. Οι στόχοι μου σίγουρα, αν και είναι νωρίς, είναι να κερδίσω συνεχώς και βήμα-βήμα, όλα είναι πιθανά".

Για το μήνυμα του στον κόσμο: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα τους γνωρίσω. Είναι πολύ διάσημοι. Πιο διάσημοι από μένα! Θέλω να τους γνωρίσω".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοίνωσε Τζάλμα ο ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK