Τζαβέλλας: "Δεύτερη θέση και Τσάμπιονς Λιγκ"

Τι είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας για τον φετινό ΠΑΟΚ, τους στόχους της ομάδας και το ματς με τον Ηρακλή

Τζαβέλλας: "Δεύτερη θέση και Τσάμπιονς Λιγκ"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για το βραβείο του MVP τον μήνα Σεπτέμβρη: "Είμαι χαρούμενος που με ψήφισε ο κόσμος. Είναι τιμή για μένα. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου, είναι ομαδικό το βραβείο".

Για το τι έχει διδαχτεί στον ΠΑΟΚ, πέραν του να αγωνίζεται ως στόπερ: "Είναι πολλά που έχω διδαχτεί. Εχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω. Προσπαθώ να καταλάβω την θέση που αγωνίζομαι. Ελπίζω να έχουμε καλή συνέχεια".

Για το φετινό ΠΑΟΚ: "Υπάρχει μια ομάδα που δουλεύει καθημερινά. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αν συνεχίσουμε έτσι, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά".

Για τα συνεχόμενα ματς που είχε ο ΠΑΟΚ: "Ηταν μια δύσκολη σειρά αγώνων. Δεν νομίζω πως ήμασταν φρέσκοι, δεν είναι αυτό πάντως δικαιολογία. Με καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, το πληρώνεις. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε στην αρχή του παιχνιδιού και πήρε το ματς".

Για το ματς με τον Ηρακλή: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο, αυτό που κάνει φέτος... Πρέπει αυτό που πρέπει, να το κάνουμε στο γήπεδο. Δεν χρειάζονται δηλώσεις".

Για το με τι θα ήταν ευχαριστημένος όσον αφορά την πορεία του ΠΑΟΚ: "Στο τέλος αυτής της σεζόν εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν ο ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό είναι στη δεύτερη θέση και μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας το καλοκαίρι στο Τσάμπιονς Λιγκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK