Τζιόλης: "Δεν είναι ώρα για αποτίμηση" (VIDEO)

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, αφού φωτογραφήθηκε με τον κόσμο που βρέθηκε στο "PAOK City Store", μίλησε για την κακή πορεία του "Δικεφάλου" το τελευταίο τρίμηνο, αλλά και όσα πρέπει να γίνουν για να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό και να πετύχει τον στόχο που απέμεινε για φέτος.

Τζιόλης: "Δεν είναι ώρα για αποτίμηση" (VIDEO)
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζιόλης:

Για την επανεκκίνηση που κάνει ο ΠΑΟΚ: "Ήρθε ένας καινούριος προπονητής. Μας βοηθάει η διακοπή, γιατί μας δίνει λίγο χρόνο να "βρεθούμε" με το νέο προπονητή και να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν είμαστε σε καλή θέση και είναι υποχρέωσή μας να βγούμε από αυτήν την θέση".

Για το τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα: "Δεν είναι ώρα να κάνουμε την αποτίμηση αυτών που είχαν γίνει. Θα μπορούμε να μιλήσουμε για αυτά τον Απρίλιο. Τώρα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Απομένουν κάποια παιχνίδια μέχρι την έναρξη των πλέι οφ και πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αυτό είναι υποχρέωση και δουλειά καθαρά δική μας, των ποδοσφαιριστών".

Για το πως βίωσε την δική του πολύμηνη απουσία από την ομάδα:"Ήταν δύσκολη περίοδος, γιατί είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού. Αυτό δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Παρακολουθώντας την ομάδα ένιωθα άσχημα για την πορεία της τους τελευταίους τρεις μήνες, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές, απλά εγώ δεν είχα την δυνατότητα να την βοηθήσω. Μπορούμε να ψάξουμε τι έφταιξε, αλλά κατ' ουσίαν δεν έχει νόημα, αφού δεν θα μας βοηθήσει πουθενά. η ουσία είναι η ομάδα βήμα-βήμα να δείξει μία καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας που είναι απογοητευμένος: "Δεν είμαι από τους ποδοσφαιριστές που δίνω υποσχέσεις στον κόσμο. Ξέρω ότι είναι όλοι απογοητευμένοι, πρωτίστως εμείς, αλλά τον κόσμο τον καταλαβαίνω 100%. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες, ίσως παραπάνω από όσες θα έπρεπε, βέβαια, τις δημιουργήσαμε με την απόδοσή μας. Ήρθε ένα κακό τρίμηνο και φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι. Από την πλευρά μου, οι συμπαίκτες μου όπως και όλο το τιμ, θα πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Αυτό, όμως, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλει βήμα-βήμα, αγώνα με τον αγώνα να ξαναγίνουμε καλύτεροι και ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο και να βλέπει κάτι που του αρέσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK