Tζιόλης: "Να έρθουν τίτλοι στον ΠΑΟΚ"

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την Εθνική ομάδα αλλά και για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα του "Δικεφάλου" για νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Tζιόλης: "Να έρθουν τίτλοι στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα είπε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ:

Για την κατάστασή του: "Νιώθω καλά. Τα συνεχόμενα ματς μπορεί να φέρουν κούραση αλλά σε φρεσκάρουν. Φορμάρεσαι μέσα από τα συνεχόμενα ματς. Νιώθω καλά και ευελπιστώ να είμαι καλά και να παίζω".

Για το ότι ο Τούντορ είπε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει βάρος στο πρωτάθλημα: "Είμαι σίγουρος πως οι βαθμοί που έχουμε πάρει στο πρωτάθλημα δεν μας ικανοποιούν και μας έχει μείνει μια αίσθηση πως έχουμε μείνει πίσω. Αυτό θα εννοούσε ο προπονητής καθώς βάσει απόδοσης και βάσει εικόνας στο πρωτάθλημα δεν έχουμε αυτό που μας αξίζει. Είναι όλα τα ματς σημαντικά, όπως και αυτά της Ευρώπης. Από ένα σημείο και μετά είχαμε συνέχεια ντέρμπι και μαζί ήταν και τα ευρωπαϊκά ματς. Ημασταν λίγο άτυχοι στο πρόγραμμα γιατί ουσιαστικά είχαμε 10 ματς που ήταν ντέρμπι".

Για τον ΠΑΟΚ: "Η ομάδα φέτος έχει θετικά, έχει και αδυναμίες. Ανάλογα με αυτά θα πορευτούμε και ελπίζω στο τέλος της σεζόν να έχουμε κάτι θετικό να θυμόμαστε. Στόχος μου είναι να παίζω σε μια ομάδα που θα έχει μια ταυτότητα και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στόχος όλων των ομάδων είναι φυσικά και οι τίτλοι. Αυτοί θα έρθουν μέσα από μια διαδικασία ορθολογική. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη και ο ΠΑΟΚ να πάρει τίτλους".

Για το ότι υπάρχει μεγάλη πίεση για νίκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό: "Πολλές φορές απορώ με την λογική κάποιων. Δεν παίζουμε τελικό με τον Παναθηναϊκό. Στόχος σίγουρα είναι η νίκη. Η ομάδα θα συνεχίζει να αγωνίζεται είτε κερδίσει την Κυριακή, είτε όχι".

Για τον Παναθηναϊκό: "Δεν αποδίδει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο με πέρυσι. Το θετικό είναι πως δεν χάνει βαθμούς και παίρνει τους τρεις βαθμούς. Θα είναι δύσκολο ματς".

Για την Εθνική Ελλάδας: "Τα ματς με την Εθνική είναι χαρά για μένα. Οσο αντέχουν τα πόδια μου, θέλω να παίζω. Είναι ευχάριστο να αγωνίζομαι τα ματς με την Εθνική αλλά και τον ΠΑΟΚ. Τα πράγματα στην Εθνική δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ακούω πολλούς πως η Ελλάδα γύρισε χρόνια πίσω αλλά αυτό είναι εύκολο να αλλάξει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK