"Βάλτε γκολ"

"Παίξτε ελεύθερα" η εντολή Αναστασιάδη στο προπονητικό διπλό, θέλοντας να λύσει τα πόδια των παικτών του.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Έμφαση στο γκολ έδωσε στο διπλό που πραγματοποιήθηκε για κάποιο διάστημα σε ολόκληρο το γήπεδο, ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο στόχος του 61χρονου τεχνικού είναι προφανής, αφού ένα από τα μελήματά του είναι οι ποδοσφαιριστές του να "εθιστούν" στο γκολ. Κάτι που, άλλωστε, "μαρτυρά" και η χαρακτηριστική ατάκα του "παίξτε ελεύθερα και βάλτε γκολ", που ξεστόμισε μετά το πρώτο 20λεπτο του διπλού, διάστημα κατά το οποίο δεν σημειώθηκε ούτε ένα τέρμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, παράλληλα, έκανε παρατηρήσεις σε όσους δεν έκαναν την κίνηση που ήθελε στον χώρο χωρίς την μπάλα. Με τους κόκκινους αγωνίστηκαν οι: Μέλισσας, Μαντούρο, Σπυρόπουλος, Πόποβιτς, Πόζογλου, Παναγιωτούδης, Γκολάσα, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Τζανδάρπς, Βασίλης Παπαδόπουλος και με τους μαύρους οι: Ιτάνζ, Μακ, Μάρτενς, Κατσικάς, Κάτσε, Πολύζος, Σκόνδρας, Βιτόρ, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Πιστοί στο ραντεβού

"Βάλτε γκολ"

Για ακόμη μία χρονιά τρεις φίλοι του ΠΑΟΚ από την Πολίχνη παρακολουθούν από κοντά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Η βάση τους είναι στο Αιντχόβεν όπου τους φιλοξενεί ένας φίλος του Δικεφάλου που ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Χθες βρέθηκαν για πρώτη φορά στην προπόνηση, όπου μεταξύ των άλλων τους καλωσόρισε και ο Ζήσης Βρύζας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK