Χαλαροί ρυθμοί και χαλάζι στην πρώτη του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Με χαλάζι έγινε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Ντούρβερθ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τις επόμενες 13 ημέρες. Χαλαροί οι ρυθμοί.

Χαλαροί ρυθμοί και χαλάζι στην πρώτη του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
INTIME SPORTS

Μόλις μία ώρα διήρκεσε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, έχοντας χαρακτήρα αποφόρτισης. Ο Ιγκόρ Τούντορ θέλησε να ρίξει το ρυθμό μετά τις προπονήσεις υψηλής έντασης στην Ελλάδα, αλλά και την κόπωση του ταξιδιού. Οι κανονικοί ρυθμοί του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα ξεκινήσουν από το πρωί της Παρασκευής (3/7).

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή των "ασπρόμαυρων" συνάντησε έντονες εναλλαγές των καιρικών συνθηκών, καθώς στο Ντύσελντορφ που προσγειώθηκε είχε καύσωνα, ενώ στο Ντούρβερθ προπονήθηκε με χαλάζι.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ζέσταμα υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο και στη συνέχεια όλο το ασκησιολόγιο είχε μπάλα με παιχνίδια κυκλοφορίας σε μικρό χώρο και κινήσεις πάνω στις βασικές αρχές της τακτικής. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης . Την Παρασκευή (03.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 (τοπική ώρα) και στις 19:00.

Δείτε το VIDEO από την πρώτη μέρα του ΠΑΟΚ στο Ντούρβερθ της Ολλανδίας:

Έφυγε ο Άρνεσεν

Ο Φρανκ Άρνεσεν ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ντούρβερθ, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα αποχώρησε, δίχως να γίνεται γνωστός ο προορισμός του. Ίσως το ταξίδι του να σχετίζεται με μεταγραφικό στόχο.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου συνόδευσε την αποστολή στο Άρνεμ, όμως από την πρώτη κιόλας μέρα της παρουσίας του εκεί αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω υποχρέωσης της ομάδας που προέκυψε. Πιθανόν να πρόκειται για κάποιο μεταγραφικό στόχο, καθώς δεν έγινε γνωστό το για που έφυγε ο Άρνεσεν, αλλά ούτε και το πότε θα επιστρέψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK