Χαλαροί ρυθμοί στον ΠΑΟΚ, ατομικό ο Σάμπο

Μόλις 45 λεπτά διήρκεσε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς ο Ίγκορ Τούντορ έριξε τους ρυθμούς ενόψει του φιλικού αγώνα της Παρασκευής (14/8, 20:00) με την Βέροια. Ο Έρικ Σάμπο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ έγινε και φωτογράφιση πριν από την προπόνηση.

Χαλαροί ρυθμοί στον ΠΑΟΚ, ατομικό ο Σάμπο
ΠΑΟΚ

ΈΤις τελευταίες ημέρες προηγήθηκαν πιεστικές προπονήσεις, όμως ο Ιγκόρ Τούντορ χαλάρωσε τους ρυθμούς την Πέμπτη, καθώς την Παρασκευή (14/8) στις 20:00 ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την Βέροια στην Ημαθία.

Ο Κροάτης τεχνικός έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να χαλαρώσουν, αφού η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα διήρκεσε 45 λεπτά και είχε χαρακτήρα χαλαρώματος.

Σχετικά με τους τραυματίες, οι Στέφανος Αθανασιάδης, Στέλιος Κίτσιου, Στέλιος Πόζογλου και Χάρης Χαρίσης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ ο Έρικ Σάμπο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με θεραπεία στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Πριν από την προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας η πρώτη -ανεπίσημη- φωτογράφιση των ποδοσφαιριστών για τις ανάγκες του paokfc.gr , της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

Η επίσημη ομαδική φωτογράφηση θα γίνει με τις καινούριες εμφανίσεις της Macron που θα φορά ο "δικέφαλος" τη σεζόν 2015-16.

News 24/7

24MEDIA NETWORK