Χαλάρωσαν ενόψει Λοκομοτίβα στον ΠΑΟΚ

Μικρής διάρκειας και ιδιαίτερα χαλαρή ήταν η προπόνηση της Τρίτης (21/7) για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς οι ρυθμοί έπεσαν ενόψει της ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα. Ατομικό και πάλι ο Περέιρα.

Χαλάρωσαν ενόψει Λοκομοτίβα στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Διάρκειας μόλις 45 λεπτών ήταν η προπόνηση της Τρίτης (21/7) στον ΠΑΟΚ, με το πρόγραμμα να είναι χαλαρό, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες. Ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του κατέβασαν τους ρυθμούς για να αποφορτίσουν τους ποδοσφαιριστές τους ενόψει του ματς της Πέμπτης (23/7).

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες του "Δικεφάλου" ακολούθησαν ένα πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και διατάσεων, χαλαρό τρέξιμο, ενώ ένα γκρουπ ακολούθησε πρόγραμμα με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειωμάτων.

Όσον αφορά τους τραυματίες Κλάους και Γλύκο, φυσικά δεν υπολογίζονται για το ματς της Πέμπτης και προπονούνται ατομικά, ενώ και ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξακολουθώντας να διατηρεί την ίδια στάση και να μην πληρώνει το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί από την ΠΑΕ. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Μόνο 20 Κροάτες στην Τούμπα

Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ δεν έχει οπαδούς ως ομάδα και ως εκ τούτου δεν θα έχει ιδιαίτερη υποστήριξη στον αγώνα ρεβάνς της Τούμπας την Πέμπτη (23/7). Την ομάδα της Κροατίας θα συνοδεύσουν μόλις 20 άτομα, οι οποίοι θα είναι χορηγοί και VIP. Θα καθίσουν στην εξέδρα των επισήμων και επομένως η θύρα 8 θα είναι διαθέσιμη για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK