Χάνει πρωτάθλημα και κύπελλο ο Πρίγιοβιτς

Τέλος η κανονική διάρκεια της σεζόν για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! Διαβάστε τι τραυματισμό υπέστη ο Ελβετός επιθετικός και πόσο διάστημα θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM)
prijovic MOTIONTEAM

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα απουσιάσει από τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και από τους δυο ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδος.

Το ιατρικό δελτίο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στον 26χρονο επιθετικό αναφέρει τα εξής:

"Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιοτς υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θ’ αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, δεδομένου και του ιστορικού του.

Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα η επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ Μανώλη Παπακώστα.Ο μέσος όρος διάρκειας της αποκατάστασης παρόμοιων τραυματισμών υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες, ωστόσο ο ακριβής προσδιορισμός της χρονικής απουσίας του Πρίγιοβιτς θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες, μετά το χειρουργείο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK