Χαρέιντε: "Θέλαμε να μείνει ο Όλσεν μέχρι το τέλος του έτους"

Ο τεχνικός της Μάλμε, Αγκε Χαρέιντε αναφέρθηκε στην πιθανή πώληση του Ρόμπιν Ολσεν στον ΠΑΟΚ.

140823 Malmö FFs målvakt Robin Olsen under matchen i Allsvenskan mellan Malmö FF och Norrköping den 23 augusti 2014 i Malmö. 
Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / COP 121
140823 Malmö FFs målvakt Robin Olsen under matchen i Allsvenskan mellan Malmö FF och Norrköping den 23 augusti 2014 i Malmö. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / COP 121 BILDBYRAN

Στην ιστοσελίδα expressen.se αναφέρεται το δίλημμα που υπάρχει στην Μάλμε σχετικά με το αν οι Σουηδοί πρέπει να πουλήσουν τον Ρόμπιν Ολσεν (ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση 500.000 ευρώ) ή τον διατηρήσουν στο ρόστερ για να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έτσι να τον χάσουν στο τέλος του χρόνου δίχως έσοδα. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Μάλμε, Αγκε Χαρέιντε είπε:

"Το πρόβλημα για τη Μάλμε είναι το αν αξίζει να παραχωρήσει τώρα τον Ολσεν και να βάλει χρήματα στο ταμείο της από την πώληση του ή θα πρέπει τον διατηρήσει στο ρόστερ της για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο σύλλογος θέλει να έχει στις τάξεις του έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα όπως ο Ολσεν. Kαι θα τον θέλαμε να μείνει ως το τέλος του έτους, αλλά μετά ίσως χάσουμε χρήματα...

Θέλω να κρατήσω όλους τους παίκτες αλλά δυστυχώς αυτό είναι αδύνατον. Μπορεί μερικούς να πουλήσουμε και να πάρουμε αρκετά χρήματα, αλλά θα πρέπει να ζυγίσουμε τις επιλογές μας. Κάποιοι παίκτες οδεύουν προς τη λήξη των συμβολαίων τους και έτσι θα χάσουμε έτσι κι αλλιώς χρήματα".

Βάρος στη φυσική κατάσταση

Υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ήταν αφιερωμένη στην φυσική κατάσταση. Αρχικά το πρόγραμμα άρχισε με προθέρμανση και αερόβιο τρέξιμο στο γήπεδο ενώ οι παίκτες στο γυμναστήριο έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης, ισορροπίας κορμού και διατάσεων.

Επίσης στο γήπεδο έγιναν ασκήσεις έκρηξης, ευλυγισίας και συναρμογής σε μικρές διαδρομές με εμπόδια. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Παπαγιαννόπουλος (έκανε πιο χαλαρό αερόβιο πρόγραμμα με ποδήλατο) και Κωνσταντινίδης (θεραπεία, ατομικό) ενώ έλειπαν οι Λούκας, Γκολάσα και οι διεθνείς που είναι δικαιολογημένα απόντες. Η ομάδα θα προπονηθεί και το απόγευμα στις 18.00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK