Χαρίσης: "Αποφασισμένος να αντεπεξέλθω..."

Ο Χάρης Χαρίσης σχολίασε την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον Ιγκόρ Τούντορ αλλά και στο σύστηνα 3-5-2 που παίζει ο "Δικέφαλος".

Χαρίσης: "Αποφασισμένος να αντεπεξέλθω..."

Συγκεκριμένα ο Ελληνας ποδοσφαιριστής είπε:

Για τις θέσεις που μπορεί να προσφέρει: "Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Εγώ από την πλευρά μου είμαι αποφασισμένος να αντεπεξέλθω σε ότι μου ζητήσει, σε όποια θέση κι αν μου ζητήσει να αγωνιστώ".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία: "H προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Έχουμε έναν καταπληκτικό προπονητή και δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ".

Για το αν προσαρμόστηκε ή θέλει λίγο χρόνο ακόμη: " Τα παιδιά με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ και νιώθω κομμάτι της ομάδας".

Για το πότε θεωρεί πως η ομάδα θα μπορεί να αποδώσει το ποδόσφαιρο που θέλει: "Είναι λογικό στα φιλικά αυτά να μην έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι προπονήσεις που κάνουμε είναι πολύ δυνατές και πολύ σκληρές. Πιστεύω ότι στα επίσημα παιχνίδια θα είμαστε έτοιμοι".

Για το πόσο δύσκολο είναι το σύστημα 3-5-2:" Έχω την εντύπωση ότι ήδη έχουμε κάνει πρόοδο σε ότι αφορά την χρησιμοποίηση του. Αν διορθώσουμε κάποια πράγματα με τη βοήθεια και του προπονητή μας, θα μπορέσουμε να το εφαρμόσουμε στον απόλυτο βαθμό".

Για το πρώτο επίσημο ματς που θα γίνει στις 16 Ιούλη: "Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε την πολύ καλη δουλειά που γίνεται θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK