"Χριστοδουλόπουλος για ΠΑΟΚ"

Υποστηρίζει το σενάριο επιστροφής του στην Τούμπα ο γνωστός Ιταλός αθλητικογράφος, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο.

"Χριστοδουλόπουλος για ΠΑΟΚ"

Οι σχέσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ δεν είναι ιδιαίτερα καλές από την εποχή που έπαιζε ακόμη στην ομάδα και επιθυμούσε διακαώς να πάει στη Λίβερπουλ, πριν τελικά μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό το 2008.

Ωστόσο, ο ίδιος στις κατά καιρούς συνεντεύξεις του δεν είχε κλείσει την πόρτα επιστροφής στον Δικέφαλο, αν και δεν έχει τεθεί ποτέ μέχρι σήμερα ζεστό το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα, πάντως, με τον γνωστό Ιταλό αθλητικογράφο του "Sky Sports", Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι πιθανό να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Αυτό αναφέρει στην προσωπική ιστοσελίδα του στην οποία μεταφέρει πληροφορίες από το μεταγραφικό παζάρι.

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία πληροφορία πάνω σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου με τη Βερόνα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Διαβάστε ακόμη

Αουρτενέτσε από τα χέρια του Βαλβέρδε για ΠΑΟΚ

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ